Of mamica, daca si tu ai folosit "cremuri"...
Desi la tine se prea poate ca pubertatea sa fi aparut cam devreme, e ceva normal, trebuie sa te obisnuiesti, cel putin pe perioada adolescentei nu vei scapa de acnee. E drept, nu e neaparat ca toti adolescentii sa aiba acnee (eu de ex nu am avut decat vreo jum. de an, pe la 11-12), dar nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi, acneea se formeaza din cauza excesului de sebum (grasimi); aceasta se poate indeparta folosind solutii antiseptice, cu ulei de salvie de exemplu (se gasesc in farmacii) si o foarte buna igiena, implicand spalarea fetei de cate ori este posibil.
Si eu am folosit Zynerit si da, se usuca pielea, se crispeaza si ai impresia ca nu-ti mai poti misca fata. Dar poti astepta aprox. 30-40 min dupa ce ai aplicat Zyneritul, iar apoi poti aplica o crema hidratanta, care calmeaza efectul acesta. Cel putin asa am facut eu si functioneaza, pentru ca oricum Zyneritul intra in piele si actioneaza.
Iti mai zic un remediu, riscand sa fiu dezaprobata de altii care vor raspunde, dar o colega de facultate avea anul trecut probleme mari cu acneea, se vedea de la o posta, era un tip de acnee vulgara, iar anul ăsta cand ne-am revazut la Universitate, nu mai avea cosuri decat foarte putine pe frunte, ceea ce m-a surprins si intreband-o, mi-a raspuns ca a folosit Spirt, dupa demachiere, iar apoi se spala pe fata... (bineinteles, a redus si cantitatea de fond de ten si alte prostii de pe fata...)
Succes!
Pa-pa!
Si eu am probleme cu acneea de pe la vreo 10 ani si ceva am tot incercat diferite creme fara rezultat insa, De curand a prietena de-a mea mia recomandat un preparat ceva de genu
Si eu am probleme cu acneea de pe la vreo 10 ani si ceva am tot incercat diferite creme fara rezultat insa, De curand a prietena de-a mea mia recomandat un preparat ceva de genu prow pharm crema antiacneica 15 lei. nu stiu daca se gaseste la toate farmaciile eu stau in Techirghiol si am gasit la farmacie insa fiind preparat mai slabe sanse dar sa intrebi totusi insa inainte trebuie sa te speli bine si sa te dai cu o lotiune tonica la mine functioneaza si cosurile incep sa dispara trebuie sa o folosesti de 2 ori pe saptamana altfel daca folosesti mai mult poate fi periculoasa.depinde de fiecare nu merge la toata lumea dar iti recomand sa incerci, are rezultate vizibile in timp scurt. sper sa te ajute pa:*