| catalina7745 a întrebat:

Salutt
Deci pielea de pe pieptul meu e aspra, si are aspect gen "piele de gaina".Nu ma deranjeaza cu absolut nimic (acum e putin iritata cum am facut baie cu apa fierbinte) insa e inestetic, nu arata bine :/ Ceva remedii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dermdoc a răspuns:

Buna seara,

Din cele relatate de dvs cel mai probabil suferiti de o afectiune numita "keratoza pilara" (foliculara). Aceasta este de fapt o forma de piele uscata si metodele de tratament sunt multiple, baza lor insa sunt cremele emoliente (hidratante) aplicate in mod regulat. Pentru multe alte detalii referitoare la cauze si tratament: http://primoderm.ro/articole/keratoza-pilara/

Succes!

1 răspuns:
| Asuganni a răspuns:

Off eu am aproape pe tot corpul ( picioare, fund, maini, spate) si sunt roșii sad apare cel mai adesea la copii si la adolescenți, am aceasta afecțiune de aproape 5 ani am fost la medic si mi-a spus ca nu se poate trata definitiv dar se poate ameliora cu crepreme de hidratare. Sa nu te speli cu apa fierbinte si sa nu stai sub duș mai mult de 10 minute. Medicul a spus ca poate disparea de la 18 la 30 de ani ( ce mi se pare cam tarziu ) sau sa numai dispara deloc. sper sa te tratezi succes.