Stai linistita, si eu am avut scoase cele 4 masele de minte, inainte sa-mi puna aparatul, si n am murit, intr-adevar, e un pic cam neplacuta senzatia, dar nu vorbim de dureri insuportabile sau mai stiu eu ce, singurul lucru coplesitor este frica, dar restul va fi bine.Succes!
Iti va face anestezie.Ai facut radiografie la masele? E foarte importanta pozitia lor care poate fi oricum ( molarii de minte sunt incovoiati si rau pozitionati. Deseori se blocheaza in spatele celui de-al doilea molar, problema cunoscuta sub denumirea de "incluzie").Nu te speria, medicul trebuie sa stie exact ce e acolo, si in functie de asta, sa stie cum sa le extraga.Maselele de minte oricum se extrag mai devreme sau mai tarziu-se cariaza repede, dezvolta afectiuni gingivale la pacientii mai in varsta care nu i-au indepartat. In orice caz, molarii de minte sunt asociati cu numeroase probleme.Asa ca nu-i nici o pierdere, dimpotriva!
Multa sanatate!
Multi medici nu sunt de acoord cu maselele de minte eu zic sa primesti mai multe opinii, si durerea de la scoaterea maselelor de minte e destul de mare
anonim_4396 întreabă:
lol5755 întreabă: