Cand iesi la soare date cu crema de protectie puternica (pentru adulti), iti recomand Nivea sau gerovital si nu te vei mai bronza!
O funda nu strica la casa omlui
Sincer iti spun nu... cred ca fetele care au pielea mai palida sunt mai dragute si + ca soarele imbatraneste rau de tot... iarna am pielea palida dar vara daca stau la soare si uit(eu sunt uituca rau) sa ma dau cu crema arat ca si cum mi-ar fi rusine 24 din 24 pe zi
Aha. bine atunci
Vezi ca moda cu pielea bronzata e recenta, inainte se purta alba... unii sunt demodati in sensul asta, asa ca ia-te dupa ei-de ex.chinezoaicele,japonezele-ai vazut ce piele au? poarta umbreluta de soare si fa ce fac ele...
SINCER nu imi pasa ce e la moda... daca anul asta se poarta rosu(doar un ex) si eu port albastru ce are? vine cumva politia modei dupa mine? si chesti cu umbrelutele e chiar o idee misto
Nu?
Nup
Imbracate cu haine albe, cine nu stie ca daca te imbraci cu haine inchise la culoare te prinde soarele unda-doua.
Problema mea la fel.Desi nu cred ca poti opri. melanina sau cum ii zicea. Of, daca n-am zis bine e ceva de gen un nume. E natural.Eo ies numa nopatea Si la scoala ma agit de mor in clasa ca e soare
Trebuie sa-ti iei o crema cu multa aparare solara si no sa se prinde deloc o sa vezi fundita:X