Pai tigara electronica este foarte daunatoare pe langa tigara normala... de la cea electronica faci cancer foarte repede. Crede-ma, eu sunt in clasa a X-a, iar cand eram pe clasa a 8-a m-am apucat de tigara electronica. Un doctor care a venit sa ne masoare inaltimea si greutatea m-a prins in baia scolii, dar nu m-a spus nimanui doar mi-a spus ca daca continui cu asta peste vreo 10-15 ani o sa am cancer. Atunci m-am decis sa o vand cuiva, si de-atunci nu am mai fumat niciodata din tigara electronica, ceea ce te sfatuiesc si pe tine, dar mna e alegerea ta... Si eu fumez tigara normala pentru ca nu e prea daunatoare, fata de tigara electronica e un nimic aproape. Te sfatuiesc sa o vinzi pe vreo 200 de lei. Funda?
Observ ca nu prea esti informat spui ca de la tigari nu prea faci cancer si de la tigara electronica faci? ) serios? spui ca s ogramada de substante daunatoare cand pot pune pariu ca nici nu stii ce contine acel lichid ), e simplu,daca nu stiai si daca iti este prea greu sa te informezi si tu putin,contine propilen gricol si glicerina vegetala,adaugandu se si nicotina este numai buna pentru fumatori, am observat din toate raspunsurile tale ca nu esti informat deloc, doar o tii pe a ta, stai linistit, nu faci cancer de la substantele din lichidul pentru tigara electronica.