| GhostSura a întrebat:

Saluuuut, TPU!
Am inceput scoala si trebuie sa trec de problema asta foarte grava. hahahah e un prieten care ma face sa rad cateodata, si a venit o profesoara noua la noua in clasa, care o sa fie tot anul, si vorbeste ciudat. Ne pisam pe noi de ras cand o auzim, si nu ne putem abtine, radem si cand citim. azi aproape ne-a dat afara din clasa...
Va rog niste sfaturi despre cum ma opresc sa rad?!
FUNDITA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Mergeti la medicul psiholog si la medicul psihiatru si spuneti care e problema ta si se va rezolva!

7 răspunsuri:
| Catalina1243 a răspuns:

Sa te gandesti la ceva rau sau trist.

| JonSnow a răspuns:

Din ce ai spus tu mai sus nu prea iti place scoala ..asa ca sfatul meu este sa te lasi de scoala si sa pleci in strainatate la furat!

| untu a răspuns (pentru JonSnow):

Prost sfat ati dat! Vreti sa ajunga la puscarie? Sau ati fost chiar dvs. vreodata?

| JonSnow a răspuns (pentru untu):

Era o ironie!

| JonSnow a răspuns (pentru untu):

Am mai spus era o ironie pentru ce a spus el mai sus.Acum daca dumneata domnule ticumanuelcostel i-ati putea da un sfat as fi curios si eu.

Iar pe viitor ar trebui sa va vedeti de treaba!

| untu a răspuns (pentru JonSnow):

Mergeti la medicul psiholog si la medicul psihiatru si spuneti care e problema ta si se va rezolva!

| Stefytennis13 a răspuns:

Cand am aceasta problema ma uit intr-o parte a clasei in care sa nu vad pe nieni care-sa ma faca sa rad si imi tin respirația(asta in timp ce incerc sa nu ma mai gândesc)

| Adi_Adrian_1992_tw9K a răspuns:

Muta-te intr-un alt loc departe de prietenasii taiwinking