| Wihox a întrebat:

Salve TPU,
tin un regim alimentar de 2 saptamani si da rezultate, am slabit 5 kile fara sa ma infometez. Problema este ca m-am plictisit urat de salate si nu prea mai stiu ce sa mananc ca sa ma simt bine, sa am energie ( joc rugby) si sa si slabesc. Daca stiti din proprie experienta va rog sa imi impartasiti si mie secretele voastawinking.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Pinguuuin01 a răspuns:

Ce regim tii? Poti manca ciocolata inainte de antrenamente sau meciuril de rugby sau dimineata [ nu se va pune pe tine ]. Daca te-ai plictisit de salata incearca sa o combini cu orez [ are un gust bun si esti si la regim ]. Si mai ia cate o pauza din cand in cand de la acesr regim, o zii pe saptamana sa mananci ce vrei, nu cred ca va avea nimic.happy succesc.big hug

| Wihox explică (pentru Pinguuuin01):

Nu pun ciocolata in gura nici sa mi-o dai cu forta laughing Inainte de antrenamente imi fac un fresh de portocale pentru energie. Sub ce forma sa pun orezu la salata?

| Pinguuuin01 a răspuns (pentru Wihox):

Poi eu am incercat intr-o zi o reteta de pe internet. Trebuie sa pun intr-o cratita putin ulei si acolo pui rosii, porumb, ardei si ce legume mai doresti dupa pui o cana de orez, amesteci putin si cu aceiasi cana pui inca 3 cani de apa. Are si un gust bun si este bun la regin. happy Si poti manca putina ciocolata inainte de antrenamente ca sa iti dea energie.laughing)

| Cosmin86 a răspuns (pentru Pinguuuin01):

Exista surse mult mai bune de energie pentru antrenament ( oxid nitric, creatina, etc. ) decat porcaria aia de ciocolata, zaharul e una dintre cele mai proaste surse de energie pentru sportivi

| Pinguuuin01 a răspuns (pentru Cosmin86):

Mie nu mii se pare sfarsit de lume daca un sportiv mananca ciocolata. decat energizante sau alte lucruri care contin toate prostiile mii se pare mai ok ciocolata pentru energie. parerea mea.happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Pinguuuin01):

Ciocolata contine prostii de 5 ori mai rele decat ce contin energizantele recomandate de mine ( nu porcarii gen red bull ). zaharul din ciocolata mareste glicemia, indulcitorii din ea sunt plini de E-uri, etc.

| Pinguuuin01 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu stiam.thinking