Ce regim tii? Poti manca ciocolata inainte de antrenamente sau meciuril de rugby sau dimineata [ nu se va pune pe tine ]. Daca te-ai plictisit de salata incearca sa o combini cu orez [ are un gust bun si esti si la regim ]. Si mai ia cate o pauza din cand in cand de la acesr regim, o zii pe saptamana sa mananci ce vrei, nu cred ca va avea nimic. succesc.
Nu pun ciocolata in gura nici sa mi-o dai cu forta Inainte de antrenamente imi fac un fresh de portocale pentru energie. Sub ce forma sa pun orezu la salata?
Poi eu am incercat intr-o zi o reteta de pe internet. Trebuie sa pun intr-o cratita putin ulei si acolo pui rosii, porumb, ardei si ce legume mai doresti dupa pui o cana de orez, amesteci putin si cu aceiasi cana pui inca 3 cani de apa. Are si un gust bun si este bun la regin. Si poti manca putina ciocolata inainte de antrenamente ca sa iti dea energie.)
Exista surse mult mai bune de energie pentru antrenament ( oxid nitric, creatina, etc. ) decat porcaria aia de ciocolata, zaharul e una dintre cele mai proaste surse de energie pentru sportivi
Mie nu mii se pare sfarsit de lume daca un sportiv mananca ciocolata. decat energizante sau alte lucruri care contin toate prostiile mii se pare mai ok ciocolata pentru energie. parerea mea.
Ciocolata contine prostii de 5 ori mai rele decat ce contin energizantele recomandate de mine ( nu porcarii gen red bull ). zaharul din ciocolata mareste glicemia, indulcitorii din ea sunt plini de E-uri, etc.
Nu stiam.
anoooonimm77 întreabă: