Nu... nu cred ca vor fi consecinte. Regimul este pentru a se asigura ei ca nu vin complicatii dupa operatie, dar acestea sunt foarte rare, chiar si daca ii dai cu tuica de prune si slana. Sunt vreo 3-4 zile in care trebuie sa ti regim serios, pana se cicatrizeaza
Bună.
Ai mare grijă cu sănătatea ta, consumă fructe și legume prospete, lasă fornetti, biscuiți, etc.
Pa, pa.
Stai linistita ca nu o sa patesti nimic. Trebuie sa iti reiei activitatea si alimentatia cat mai curand dupa operatie, insa totul sa fie treptat
Ar trebui sa tii un pic de regim, eu am tinut regim 1 luna, nu ca as fi avut complicatii, dar mi- zis doctorul ca daca ma constip de la alimentele interzise p care le mananc, operatia se poate desprinde. Logic ca mi-a fost frica, am tinut regim, nu s-a intamplat nimic.,
Astazi e a 11a zi si crede'ma k de cand am venit acasa nu l'am tinut deloc.nu mi sa desprins operatia, nici nu ma doare si nici nu m-am constipat.
Depinde de la caz la caz, n-am zis ca ti se desprinde daca nu tii regim, am zis ca ar fi bine sa tii un pic, si ceea ce mi-a zis medicul meu!
Dupa operatia de apendicita nu e necesar un regim atat de riguros. Exceptie fac alimentele care baloneaza:deci nu ai voie varza, fasole, bauturi carbogazoase.
Mesele trebuie sa fie putine si dese.
Buna!
E 50%50 sa fie consecinte, asteapta-te la orice! De acum ti-as recomanda sa iti respectii regimul. Sa nu se intample nimic rau!
IMC90 in spital l'am tinut.am luat cate o gura din ciocolata, cate un biscuit k daca stau sa tin regimu lor si sa mananc supa strecurata si iaurt mor de foameazi am 7 zile de cand is operata.eu ma simt bine.nici nu m-am constipat.mersi pentru raspuns.u ai fost operat?
Nu am voie de fructe k is fermentescibileO sa am grija de sanatetea mea. multumesc pentru sfaturi.
Mario1996 întreabă: