| cristina_6311 a întrebat:

Salz.am fost operata de apendicita sambata dimineata...am trecut cu bine si mi-a dat drumu acasa joi.stiti k trebuie sa tinem regim.eu nu prea am respectat regimul nici in spital.am mancat forneti, ciocolata, biscuiti. da putin.acasa cand am ajuns nu am respectat regimu aproape deloc.am mancat putina paine, dulciuri.si pana acum nu am nimic.nu ma mai doare operatia aproape deloc.ieri am fost si la liceu si am stat 2 ore.am mers pe jos.stau la pc.credeti ca o sa existe consecinte? dau funda celui mai bun raspuns.si vothappymersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Nu... nu cred ca vor fi consecinte. Regimul este pentru a se asigura ei ca nu vin complicatii dupa operatie, dar acestea sunt foarte rare, chiar si daca ii dai cu tuica de prune si slana. Sunt vreo 3-4 zile in care trebuie sa ti regim serios, pana se cicatrizeaza big grin

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai mare grijă cu sănătatea ta, consumă fructe și legume prospete, lasă fornetti, biscuiți, etc.
Pa, pa.

| BGDs a răspuns:

Stai linistita ca nu o sa patesti nimic. Trebuie sa iti reiei activitatea si alimentatia cat mai curand dupa operatie, insa totul sa fie treptat

| OanaG a răspuns:

Ar trebui sa tii un pic de regim, eu am tinut regim 1 luna, nu ca as fi avut complicatii, dar mi- zis doctorul ca daca ma constip de la alimentele interzise p care le mananc, operatia se poate desprinde. Logic ca mi-a fost frica, am tinut regim, nu s-a intamplat nimic.,

| cristina_6311 explică (pentru OanaG):

Astazi e a 11a zi si crede'ma k de cand am venit acasa nu l'am tinut deloc.nu mi sa desprins operatia, nici nu ma doare si nici nu m-am constipat.happy

| OanaG a răspuns (pentru cristina_6311):

Depinde de la caz la caz, n-am zis ca ti se desprinde daca nu tii regim, am zis ca ar fi bine sa tii un pic, si ceea ce mi-a zis medicul meu!

| justitiarul a răspuns:

Dupa operatia de apendicita nu e necesar un regim atat de riguros. Exceptie fac alimentele care baloneaza:deci nu ai voie varza, fasole, bauturi carbogazoase.
Mesele trebuie sa fie putine si dese.

| AliceIDK a răspuns:

Buna!
E 50%50 sa fie consecinte, asteapta-te la orice! De acum ti-as recomanda sa iti respectii regimul. Sa nu se intample nimic rau!

| cristina_6311 explică:

IMC90 in spital l'am tinut.am luat cate o gura din ciocolata, cate un biscuit k daca stau sa tin regimu lor si sa mananc supa strecurata si iaurt mor de foamelaughingazi am 7 zile de cand is operata.eu ma simt bine.nici nu m-am constipat.mersi pentru raspuns.u ai fost operat?

| cristina_6311 explică:

Nu am voie de fructe k is fermentescibilehappyO sa am grija de sanatetea meahappy. multumesc pentru sfaturi.