| Andreea1095 a întrebat:

Sâmbătă noaptea mi-a venit menstruația. Duminica și luni mi-a tinut toată ziua.Ieri doar 2-3 picături seara și azi la fel.E normal? (Menționez ca mi-a lipsit menstruatia timp de 2 ani, abia luna trecuta mi-a revenit )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dyidy a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa intrebi asta pe internet, dar totusi iti voi raspunde:

1. E normal, iar menstruatia e pe sfarsite.
2. Ai grija, fiindca in viitor vei avea si alte surprize. [daca faci efort, (eu fac sport) acele mici picaturi se vor transforma in unele gigante si rosii. S-ar putea sa ai si 17 zile de menstra ]
3. Nu te panica, astea sunt dereglari hormonale si doctorii iti pot explica mai multe. (eu am facut un tratament cu un fel de sirop cu extract de zmeura)

Sper ca am fost de ajutor! happy

| MedRex a răspuns (pentru Dyidy):

1. Menstuatia normala dureaza 3-5 zile maxim.
2. Cantitatea, fluxul, abundenta variaza de la caz la caz.
3. Dereglarile ciclului menstrual sunt foarte variate si de multe ori exista asa numitele dereglari mixte, insa totul depinde de o groaza de factori.
4. Tinctura de mladite de zmeur.winking

3 răspunsuri:
| Anonimmm17 a răspuns:

E normal. Cred ca inca esti la inceput de asta. Am de 3 ani menstruatia si tot nu vine regulat. Dar stiu ca e normal. E din cauza alimentatiei, odihnei, stresului etc

| anamariacurcubeu a răspuns:

Ti-ai venit menstruatia demult? Ce varsta ai?