| Sawarekh a întrebat:

Sanatate vs s.x la 8 dimineata.

Credeti ca am luat o decizie normala?

Acum ceva timp, cand era mai cald, am fost la un party cu o tipa care ma placea, si mie imi parea simpatica.

Am stat cu gasca si cu ea pana dimineata, eu am vrut sa plec acasa la ora 5, dar un amic si ea, tot tragea de mine sa raman, asa ca am ramas pana la 7.
Am vrut sa plec, dar amici mei insistau, cum ca tipa vrea sa faca cu mine, pe mine..va dati seama la ora eram obosit, desihdratat de la alcool, le-am explicat, si nu au inteles.

Ei au mai plecat la un after party, eu m-am sarutat cu tipa, si am plecat acasa.

Am fost criticat de catre amici ca fiind fraier ca n-am ramas la after-party.

Ce parere aveti de aceasta situatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Părerea mea! Sinceră!

Având în vedere și postările tale anterioare - Ești fraierul și bătaia de joc a tuturor!

Un sfat: Liniște-te și ia-ți un animal de companie.

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Mă întreb dacă trebuie sa iau întrebarea asta în serios Ba ești fraier ba nu știi ce e cu tine. Daca îți pasă de sănătatea ta.Te duceai acasă, îi spuneau "amicilor" tai că nu mai poți și trebuie să te duci acasă sau făceai niste scuze.Si nu îți mai băteai capul cu nu știu ce.Ce pretenții poți să mai ai.Ai sărut pe fată.Si ai plecat acasă.Ce mai vrei? Aia a fost decizia ta.Viața ta, trebuirile tale.Acum că "amici tai" te-au criticat că n-ai stat la after-party ar trebui sa te doară în cot.Sa nu te afecteze.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este evident ca viata de noapte nu e pentru tine. Ai alt ritm. Nu e nimic in neregula.

Deci te-ai sarutat cu tipa, dar te-ai mai vazut cu ea?
Lucrurile nu trebuie sa se consume din prima, la o petrecere. Sun-o, invit-o undeva, stati de vorba si vezi de acolo.
Poate fi ceva mai mult decat sex. Depinde de amandoi.