| anca_varabie a întrebat:

Sangerarea nasului poate fi asociata cu epilepsia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.verifica tensiunea, consulta medicul ORL.

7 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Nu cred ca are mare legatura cu epilepsia sangerarea e de la slabirea vaselor de sange din nas si atunci devine mai sensibil si la o atingere mai brutala poate sangera sau poate ai probleme cu timpii de curgere si coagulare sau ai lipsa de vit. k, fier esti anemic, sau de tensiune, sau boli de ficat pot fi multe cauzele pentru care curge sange din nas trebuie sa mergi la dr sa faci analize si consult ORL sa vada cum sunt vasele de sange in nas unde sunt sensibile etc.nu e bine sa stai asa.

mira
| mira a răspuns:

Sangerarea nasului are cauze multiple.Adreseaza-te unui medic pentru investigatii. Mira

cristian
| cristian a răspuns:

Cred ca mai degraba poti sa o asociezi cu lipsa vitaminei K.

| bunica a răspuns:

ORL scrie pe usa cabinetului unde trebuie sa te duci si vei afla de unde vine sangerarea dar de la epilepsie mai mult ca sigur nu.

| petru a răspuns:

Desigur, o durere, precum si o sangerare care se repeta sau persista, este bine/necesar/indicat sa fie cunoscuta de catre un medic.
Insa,
am avut multe sangerai ale nasului, ia daca ar fi o legatura intre acestea si epilepsia, atunci la varsta mea ar trebui sa produc un cutremur, nu doar ""simple" spasme de epilepsie. ( sa si glumim)
daca se repeta frecvent mergeti la medic, neaparat.
Multumesc daca ma ascultati,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Epilepsia este o boală care nu are legătură cu epistaxisul.
Epistaxis: lezarea unui vas de sânge care se exteriorizează la nivelul nasului.
Sunt multe persoane care în momentul creșteri tensiuni arteriale (T. A.) au sângerări nazale.
Epilepsia: este o boală făcută pe fondul fricii, teamă și inhibă sistemul nervos central prin mișcări ale brațelor și picioarelor necontrolate.
Sfat: mergi la doctor o.r.l. pentru cauterizarea vaselor de sânge de la nivelul piramidei nazale.
Sănătate.
Pa, pa.

| ionupo a răspuns:

Ai mai jos un site cu informatii despre Epilepsie.

http://www.topmedica.ro/blog/category/epilepsie/.

Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)

Întrebări similare