Asa cum ti-am mai raspuns, tu ti-ai administrat absolut inutil acea pastila intr-un moment al ciclului menstrual cand nu exista nici cea mai mica posibilitate de a ramane insarcinat.Deoarece hormonii existenti in acea pastila nu au avut asupra ce sa actioneze au inceput sa produca efecte adverse intr-un mod haotic in organismul tau printre care se numara si sangerarile precum si posibilitatea ca menstruatia sa nu se produca la momentul prevazut, cel care ar fi normal. Poti fi linistita cu privire la imposibilitatea de a fi insarcinata insa nu si cu privire la sanatatea ta. Ar fi indicat sa fii consultata de un medic ginecolog. Nu-ti poti scuza enorma prostie facuta invocand frica sau nestiinta. Acum trebuie sa suporti consecintele si sa uiti de existenta acestor pastile pentru tot restul vietii.Multa sanatate.
Pot aparea sangerari, e un efect advers destul de des intalnit. Nu e ingrijorator. Dar daca dureaza mai mult mai 7 zile si/sau sunt foarte abundente astfel incat ai semne de anemie, trebuie sa te duci la medic.
Vezi ca daca sangerarea a aparut dupa 10-14 zile de la contactul sexual trebuie sa faci un test de sarcina ca sa excluzi posibilitatea sangerarii de nidatie
Sângerări am avut după 4-5-6zile de la administrarea pastilei, după 18 zile, mi a curs ca si cum as fi pe stop, chiar ci cheaguri, dar mie peste 3 zile ar trebui sa mi vina,noaptea curge mai mult,ziua foarte puțin,se schimba cantitatea fin cauza pastilei? Nu știu,sunt speriata,sunt mult mai abundente decât petele pe care le aveam Panaite,dar nu attat de abundente încât sa fie ciclu, mulțumesc de ajutor. Am avut contact sexuAl in ultima si a doua zi de menstruație, nu si a dat drumu in mine, însă a fost prima data cabd am făcut o neprotejat si eram speriata, nu trecuse nici 72 de ore cand am luat escapelle
Asa cum ti-am mai raspuns, tu ti-ai administrat absolut inutil acea pastila intr-un moment al ciclului menstrual cand nu exista nici cea mai mica posibilitate de a ramane insarcinat.Deoarece hormonii existenti in acea pastila nu au avut asupra ce sa actioneze au inceput sa produca efecte adverse intr-un mod haotic in organismul tau printre care se numara si sangerarile precum si posibilitatea ca menstruatia sa nu se produca la momentul prevazut, cel care ar fi normal. Poti fi linistita cu privire la imposibilitatea de a fi insarcinata insa nu si cu privire la sanatatea ta. Ar fi indicat sa fii consultata de un medic ginecolog. Nu-ti poti scuza enorma prostie facuta invocand frica sau nestiinta. Acum trebuie sa suporti consecintele si sa uiti de existenta acestor pastile pentru tot restul vietii.Multa sanatate.
Alabalaportocalaalina90 întreabă: