E bine, daca nu e rana mare pune sulutie, panseaza si se va vindeca intr-o saptamana
Nu te ajuta cu nimic, megi la medic chiar si privat ca sa coase ranile, se poate face la dermatologie sau chirurgie.In mod nomal trebuie sa treaca cu betadina si pansament si antibioticele de la medic. Daca sunt corpuri straine o sa doara rau Puroi nu se face degeaba, e ca la o unghie incarnata sau o teapa in deget.
După ce am cazut, m-am spălat intr-un pârâu care trece pe lângă acel forestier și poate să fie aceasta cauza la infecție. Rău nu pot spune că mă doare.
Și poate infecție sa fie din cauza ca eu în loc sa stau acasă sa îmi tratez rănile, m-am urcat pe bicicletă și făcut drumeții prin pădure, dealuri și câmpii. Praf și toate alea...
Acolo apa era curata, mai ales daca era curgatoare, poti sa bei si nu ai nimic
Daca erau pansate ranile nu e asta cauza infectiei.Ranile deschise se infecteaza, trebuie sa mergi ca sa le cuase si o sa se vindece in catea zile.altfel te va durea o perioada.Se face anestezie doar nu esti porc iti dai seama, face anestezie locala si simti doar ca te gadila ceva
Iar soluția aia roșie cu care m-a dat la urgente e betadină? Merci ca mi-ai spus, am cautat și pe internet și acesta este. Chiar am vrut sa întreb la farmacii, dar nu știam cum se numește și în plus am crezut ca se găsește numai prin spitale. Betadină nu am, dar îmi aduce diseară cineva un pic de betadină. Apoi dacă mai am nevoie merg la farmacie. Iar corp străin nu am înauntru pentru ca nu a ieșit nimic la rază. S-au uitat chiar doi medici.
E bine, daca nu e rana mare pune sulutie, panseaza si se va vindeca intr-o saptamana