| aspicz27 a întrebat:

Săptămâna trecută mi-am pus aparat dentar și de atunci continui sa tot dau cu limba în față și în spate pentru ca nu sunt obișnuită cu el sau chiar împing ușor cu dinții de jos pe cei de sus. Acest lucru îngreunează procesul de îndreptare? Și e normal sa simt ca un dinte mi se mișcă? Și încă ceva. Am văzut multe persoane care după ce au purtat aparat dentar parcă au dinții de cal. Dacă continui sa fac așa e posibil sa mi se facă dinții la fel ca ai lor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CleanHeart a răspuns:

Si eu am aparat de 3 ani, ii normal sa se mai miste si sa te deranjeze dar cu timpul te vei obisnui referitor la dintii de cal doar ti s-a parut laughing o sa ai dintii perfecti happy.

| Fruits a răspuns:

Eu spun sa nu mai îți faci si sa te abții. Nu știu dacă este Ok dar pentru dinții tai mai Bn te ai oprii! Sper ca te am ajutatwinking!