| Skipper12 a întrebat:

Sarea opreste sangerarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Nu,dar grabeste vindecarea,nu lasa microbii sa se apropie, iar la piscaturile de tantari, purici face efectiv minuni, am probat pe mine, daca imi dau cu sare imediat dupa ce am fost ciupita nu ma mai jeneaza deloc pe cand daca nu dau ma scarpin o saptamana

7 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Nu. In niciun caz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa opreasca sarea sangerarea?! Si ma gandesc ca te referi la o rana destul de serioasa, pentru ca la una superficiala se opreste de la sine.

| Skipper12 explică (pentru anonim_4396):

Nu frate ce naiba imi dau peste rana deschisa cu sare?! :/ Ma refer gen cand sa zicem ca m-am julit si curge sange...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Skipper12):

Cand te-ai julit si curge sange nu pierzi mult, e suficient sa igeinizezi zona si sa folosesti un pansament.

| DumitruS a răspuns:

Oarecum insa nu merita, te ustura de te p.i pe tine. De ce crezi ca exista vorba "iti pun sare pe rana?"

| Skipper12 explică:

N-am laughing