| BRG a întrebat:

Sărut mîna bombonica mulțumesc pentru răspuns, sper că nu te-ai supărat. văd că ai un copil să-ți trăiască, tu porți tocuri? Și dacă da cît de înalte? Mulțumesc Masajul la picioare îți place?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihaa a răspuns:

Am 2 fetite, si port tocurii, variabile de la 6-12 cm, depinde si modelu de incaltaminte, da imi place masajul la picioare dar, nu prea are cine sa imi faca, sotu munceste f mult

3 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Cristi, mai jos de Editare Profil, ai optiunea : Mesaje ( private ) Foloseste-o si scuteste-ne de intrebarile aiurea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa pui o intrebare unui utilizator anume, include in intrebare si numele utilizatorului respectiv, noi suntem multi aici si nu stiu despre cine vorbesti. Ori trimite`i un mesaj privat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tare, insfarsit o intrebare pe acest sitelaughing