Nu te amagi cu o tigara, abtine-te in continuarem fumatul face mult rau.
Asa ca daca vei ceda tentatiei de a fuma azi o tigara 'de curiozitate' maine alta cu siguranta te vei reapuca.
Eu am devenit dependent dupa 6 ani de pauza.Am fumat inca 4 ani pana m-am lasat din nou.
Da, 100%.
Va trebui sa o iei din nou de la inceput, sa reiei lupta si toate eforturile facute pentru a renunta la ele, si te intreb, merita sa stergi cu buretele tot ce ai indurat pentru a o lua de la capat, doar pentru o tigara care va dura 5 minute? Esti gata sa dai o munca de 2 luni pe o senzatie de 2 minute?
Nu simt nevoia de fum. Eram doar curios
Total neadevarat ceea ce au spus ceilalti ( unii ). Daca fumezi o tigara poti sa devii din nou dependent de ele, dar poti si sa nu devii din nou dependent. Toata chestia asta cu dependenta tine de mentalitatea ta. Daca esti puternic din punct de vedere mental, nu se va intampla asta. Si in caz contrar, e logic ce se intampla. Cel mai indicat este sa nu fumezi o tigara daca ti ai pus in gand sa te lasi pentru ca ar fi mai palpitant asa fara trisat
Nu o sa devii dependent daca fumezi o singura tigara. Problema e ca dupa ce incepi, sunt sanse foarte mari ca sa o fumezi si pe a doua si pe a treia si tot asa.
La mine au trecut 3 ani si nu am nici cea mai mica dorinta in a mai fuma vreo tigara. Nu iti sugerez sa aprinzi una, fiindca cred ca te-ai reapuca de fumat.