| serenity92 a întrebat:

Scuzati categoria dar e urgent.m-a inhatat ce ceva minute in urma diugu de caine a lui maicamea fara sa-i fac nimic... avea calduri si tot incerca sa reguleze mana lui maiamea care ii foarte bolnava..am incercat sa-l imping dar a sarit la mine si m- prins de mana deci sub palma cu10 cm acolo unde is venele, nu-mi curge sange dar ma cam doare si am o umflatura mica si is rosie...ce sa fac? urgent plzzz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să te duci la spital, să vezi despre ce e vorba, dacă știi că, câinele nu e vaccinat atunci poți da cu baneocin pe rană și să te legi.

| TraceurAlexx a răspuns:

Du-te la spital.

| Simona8807 a răspuns:

Du-te la doctor, e normal ca e rosu, doar te-a muscat nu? M-am chinuit sa inteleg ce ai scris acolo, dar mergi la spital sa-ti faci un antitetanos, daca nu e vaccinat cainele.