| Kalla a întrebat:

Scuzati categoria.Dati-mi si mie ceva de mirosit sau ceva de genul ca sa nu mai imi fie foame.Spuneti-mi cum sa nu imi mai fie foame. Poate ceva de mirosit.Am auzit ca aracetul te face sa nu iti mai fie foame (daca il mirosi).Vreau sa slabesc dar imi sunt mai pofticioasa. Funda.

Ps; am 14 ani 50 de kg si 1, 64 m

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dilaa98 a răspuns:

Fără dulciuri(mai ales ciocolata tongue ),fără băuturi acidulate(sucuri,energizante),fără prea multă pâine,paste făinoase,cartof,orez big grin
Dar nu uita! Dintre cele enumerate mai sus,tu nu trebuie să nu mai mănânci de acum, ci să consumi în cantităţi moderate, fiindcă organismul tău are nevoie de toate proteinele şi vitaminele şi dacă tu îi oferi doar un fel de mâncare, te asigur că nu rzolvi mare lucru.
De înfometare, nu mai zic.Stai câteva zile nemâncată şi apoi îţi va fi foarte foame şi vei mânca foarte mult şi mai rău îţi faci.
Sfatul meu este să mânanci de toate,dar foarte puţin şi foarte des,decât mult şi rar,fă multă mişcare, bea multe lichide, evită grăsimile şi zaharurile, odihneşte-te şi simte-te bine! Dar acum depinde şi să ai voinţă tongue
Sper că te-am ajutat(tot ce ţi-am zis e din propria experienţă), fundăă? big grin

36 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

:O
Greutatea ideala e inatime minus 10, adica 54 in cazul tau. Esti slaba, dar daca nu ai de lucru, tine regim, infometeaza-te pana iti strici stomacul apoi o sa ajungi balena. devil

Nu te mai gandi la mancare, ocupat-ti mintea cu altceva.

| h3r a răspuns (pentru Kalla):

Bine, tu ai voie că-mi ești dragă.

| Arkhasas a răspuns (pentru Azµre):

Ea vrea să dea jos grăsimea de fapt, prin înfometare, ceea ce nu se poate. Datul grăsimii jos nu e acelaşi lucru cu slăbitul. Poţi să dai jos grăsimea şi chiar să creşti în greutate(mie mi s-a întâmplat).
Chestia e să ai 4-5 mese pe zi normale şi să faci sport. atât.

| Kalla explică (pentru Dilaa98):

Da,o meriti happy

| Dilaa98 a răspuns (pentru Kalla):

Mulţumesc mult şi sper că ţi-am fost de folos.Mă bucur că te-am ajutat, pentru că deseori văd că alţii doar copie nişte link-uri de pe internet fără a le citi măcar, şi consider că cele mai bune sfaturi sunt cele din viaţa reală, din popria experienţă. Numai bine :*

| simanapeace a răspuns:

Pentru ce iti tb sa slabesti? Esti destul de slaba... Si vezi ca daca ai de gand sa mananci putin de tot, nu o sa mai cresti...