Fără dulciuri(mai ales ciocolata ),fără băuturi acidulate(sucuri,energizante),fără prea multă pâine,paste făinoase,cartof,orez
Dar nu uita! Dintre cele enumerate mai sus,tu nu trebuie să nu mai mănânci de acum, ci să consumi în cantităţi moderate, fiindcă organismul tău are nevoie de toate proteinele şi vitaminele şi dacă tu îi oferi doar un fel de mâncare, te asigur că nu rzolvi mare lucru.
De înfometare, nu mai zic.Stai câteva zile nemâncată şi apoi îţi va fi foarte foame şi vei mânca foarte mult şi mai rău îţi faci.
Sfatul meu este să mânanci de toate,dar foarte puţin şi foarte des,decât mult şi rar,fă multă mişcare, bea multe lichide, evită grăsimile şi zaharurile, odihneşte-te şi simte-te bine! Dar acum depinde şi să ai voinţă
Sper că te-am ajutat(tot ce ţi-am zis e din propria experienţă), fundăă?
:O
Greutatea ideala e inatime minus 10, adica 54 in cazul tau. Esti slaba, dar daca nu ai de lucru, tine regim, infometeaza-te pana iti strici stomacul apoi o sa ajungi balena.
Nu te mai gandi la mancare, ocupat-ti mintea cu altceva.
Pentru ce iti tb sa slabesti? Esti destul de slaba... Si vezi ca daca ai de gand sa mananci putin de tot, nu o sa mai cresti...
dariaelena68 întreabă: