Nu te mai gandesti la asta. It ocupi timpul. Cu cat te gandesti mai mult, cu atat iti va fi mai frica Iar cand ajungi in fata acului te uiti in alta parte si te gandesti la altceva.
Eu, de fiecare data când trebuie sa trec prin ceva de genul ma gândesc ca mai ine sufăr puțin decât sa ma îmbolnăvesc si sa sufăr mai mult sau poate chiar mai rău.
Te uiți si tu in alta parte când ti l face. E o mica intepatura...trece imediat durerea. Nici nu apuci sa zici "au"
O sa te doara doar un pic dar idealul e sa fii concentrat la altceva, o colega a fost traumatizata si a stat la geam 30 min, gandeste-te la lucruri frumoase,
Ești extrem de inteligent.
Am fost pe fuga omule/fato, veneam de la munca alta treaba nu ai decat sa imi reprosezi ceva?
Multumesc ca m-ai infricosat mai mult
Buna! Si eu am facut vaccin luna trecuta, in decembrie (cls a8-a) si toti imi spuneau ca doare si ca iti amorteste mana si m.am speriat si mai Rau cand am vazut o fata care tocmai iesise din cabinet ca plangea. dar cand am intrat sa-mi faca vaccinul nu m.a durut deloc, pe unele fete de la mine din clasa le.a durut Rau si au facut febra. cel mai bine e sa nu te gandesti ca o sa te doara si sa nu ti mana incordata
Si scuze daca te.am speriat si mai Rau
Succes te pup :**
Cand ti-l face nu te uita si eventual ia ceva in mana si gandeste-te la lucruri care-ti plac
anonim_4396 întreabă:
dragonu99 întreabă: