| Melisa93 a întrebat:

Scuzati kategoria dar sunt disperata azi seara am prima intilnire cu baiatul cel plac mult.si mam sani fac o masca de miere pur si simplu,si mi-am facut masca doar cu miere si nici un alt ingredient, mi-am tinuto 5 min si mi-am scos,acum ma maninka rau toata fataaa,am minkarimi si mi la inrosit pieteee,,,,sunt disperata ce sa faccc, deseara urmeaza o intilnire importantaa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste & Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

De data asta îţi MUT eu întrebarea la categoria potrivită, iar pe viitor să postezi unde trebuie!

Toate cele bune.

| Lydia28 a răspuns:

Esti alergica la mierea de albine sau la polen? Ai putea sa ceri la farmacie ceva de alergii, exista niste pastilute pentru asa ceva! Trebuie sa te grabesti ca sa nu se agraveze!

| CcIiNnEeVvAa a răspuns:

Pai, foloseste o crema de relaxare a tenului. Poti gasi in orice magazin Yves Rocher, la Sensiblu sau alte farmacii si nu sunt deloc scumpe. Sper sa iti treaca si bafta la intalnire! :*

Întrebări similare