| Anelise_2071 a întrebat:

Scuze ca repet intrebarea... dar cand am recitit-o mi s-a parut cam de neinteles, asa ca sa fiu mai explicita:Am dinti puternici, cand mancam, din greseala am rupt un pic din carnea obrazului drept, dupa o zi am facut puroi la rana, a doua zi s-a remediat.Am asteptat o saptamana de la rana fara nimic car esa remedieze pentru ca nu stiam si nu a trecut, stiti cumva vreun tratament?

P. S. :Ma doare foarte tare cand ating rana, indiferent de lucru.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lia.d a răspuns:

Buna, sunt tot felul de solutii dezinfectante in farmacii pentru acest gen de rani, dar eu iti propun sa mergi la un medic buco-maxilo-facial sau stomatolog pentru ati trata acea rana, pentru ca este posibil sa faci alergie la solutii(substante)cumparate asa aiurea.Singurul lucru pe care-l poti face tu acasa este sa-ti clatesti cavitatea bucala cu un ceai caldut de musetel dupa fiecare masa, in rest pentru tratament e cel mai bine sa mergi la medic.Multa sanatate iti doresc.Nu manca mancaruri, fructe, legume care sunt acide!

6 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Glicerina boraxata; ceai de musetel; doctor

| arabela_9342 a răspuns:

Poti sa faci un ceai concentrat de cimbru si galbenele pe care sa-l tii local fara sa clatesti sau mai stiu eu ce, si mananca pe partea cealalta, trebuie totusi un examen local, ai facut ceva lucrari dentare recent pe partea aia?

| Anelise_2071 explică:

@Arabela nu am facut nici o lucrare dentara in partea aceea decat acum 1 an.

| Jonathan a răspuns:

Incearca sa mananci in partea obrazului stang pana te duci l-a dentist.Se poate compilca asa ca trebuie sa te duci la dentist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mergi la doctor!

| Roxxu13 a răspuns:

Du-te urgant la un doctor ca poate el stie ce sa faca...pana atunci foloseste celalalt obraz sau doar dintii din fata