Buna, sunt tot felul de solutii dezinfectante in farmacii pentru acest gen de rani, dar eu iti propun sa mergi la un medic buco-maxilo-facial sau stomatolog pentru ati trata acea rana, pentru ca este posibil sa faci alergie la solutii(substante)cumparate asa aiurea.Singurul lucru pe care-l poti face tu acasa este sa-ti clatesti cavitatea bucala cu un ceai caldut de musetel dupa fiecare masa, in rest pentru tratament e cel mai bine sa mergi la medic.Multa sanatate iti doresc.Nu manca mancaruri, fructe, legume care sunt acide!
Poti sa faci un ceai concentrat de cimbru si galbenele pe care sa-l tii local fara sa clatesti sau mai stiu eu ce, si mananca pe partea cealalta, trebuie totusi un examen local, ai facut ceva lucrari dentare recent pe partea aia?
@Arabela nu am facut nici o lucrare dentara in partea aceea decat acum 1 an.
Incearca sa mananci in partea obrazului stang pana te duci l-a dentist.Se poate compilca asa ca trebuie sa te duci la dentist.
Du-te urgant la un doctor ca poate el stie ce sa faca...pana atunci foloseste celalalt obraz sau doar dintii din fata