anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SCUZE DE CATEGORIE, Buna TPU..., imi doresc foarte mult sa devin actrica am 14 ani si vreau sa ma puc de scl de actori...:dce as putea face mai departe sa devin actrita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Apuca-te de limba romana ca esti varza!

| LarisaLara15 a răspuns:

Te-aş sfătui să te dedici cu totul actoriei, mai ales dacă te pasionează. Și eu îmi doresc să fiu actriță...Și chiar am dat câteva audiții pentru diferite piese de teatru...

Mă rog, există o mulțime de categorii în domeniul actoriei care s-ar putea să-ți placă (regizor, director, actor, etc...) dar ca să fi actor nu trebuie doar să te duci la o școală de actorie. Să fi actor înseamnă să te dedici complet, să intri în pielea personajului ușor, și relația cu colegii de platou să fie strict profesională, și...să îți placă acest domeniu mai mult decât altele.

Primul pas de a fi actor este să intri la o școală de actorie, apoi trebuie să dai câteva audiții, apoi...soarta.