Eu stiu doar de Miley ca se drogheaza. Dar pana la urma e viata ei si face ce vrea Despre Demi nu stiu nimic.Doar ca a facut niste poze cu o dansatoare in ipostaze mai... intime sa zic asa xD
Miley Cyrus se drogheaza. Despre Demi Lovato nu stiu sigur insa dupa comportamentul ei din ultimul timp (poze in ipostaze intime cu dansatoarele, internari in clinici pentru tratarea bolilor la creier, poze in reviste cu ea taiata pe maini ) nu este exclus acest lucru.
De Miley nu se poate spune ca se drogheaza.mai mult ca s-a drogat.nu stim sigur. poate a fost o curiozitate de moment.plus ca impactul asupra fanilor probabil a facut'o sa renunte
Demi Sigur ca nu Da miley cam daa defaptt a dat si in ziarr sunt siguraa ca l.am citit. da cred ca a vazut la prietenele eii si cum zice orcine "Hai sa incerc si eu ceva nou sa vad cum e." cred ca asta a fost la ea nu de placeree. cred ca a vrut doar sa incerce Parerea mea:*!
Normal fetele rasfatate de la hollywood se drogheaza si profita de banii nostri pentru ca noi le cumparam revistele si altele si le facem audienta uidandune la serialurile cu ele. astept o funda si zau sa va zic sunt cea mai buna prietena a lui demi lovato si stiu sa vorbesc limba romana. pa!
De ce sa se taie pe vene sau sa consume droguri? Ele constientizeaza pericolele, cred. Si daca au o viata fericita pe care orice om si-ar dori-o.
Miley se drogheaza dar demi nu din cate stiu eu.http://www.youtube.com/watch?v=qo_74l94NTg funda?
Se pare ca da deoarece am citit ca demi din pacate si-a sarbatorit revelionul si craciunul in sectia de dezintoxicare trist dar adevarat si miley, se pare ca aparut un filmulet cu ea.