anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se drogheaza demi lovato si miley cyrus?(dau o funda raspunsului cel mai bun)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xGypsyQueen a răspuns:

Eu stiu doar de Miley ca se drogheaza. Dar pana la urma e viata ei si face ce vreaoh go on Despre Demi nu stiu nimic.Doar ca a facut niste poze cu o dansatoare in ipostaze mai... intime sa zic asa xD

173 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se drogheaza amandoua! dar pe demi lovato nu o credeam in stare de asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu sigur ca se drogeaza demi lovato da miley da

| mickey a răspuns:

Demi se drogheaza.Am citi in toooate revistele, iar Miley sigur se drogheaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu se drogheaza! Dar chiar daca s-ar droga eu tot le iubesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit si eu intr-o rezista ca demi lovato a avut diabet si a fost internata nu cred case drogheaza, iar de maile mi-e scarbă nu mai vreau sa aud de ea este o nesuferita si nu secgandeste la fani. Anu trecut nu a vrut sa mai mearga la disney chenel a spus ca îsi bate joc de ea cei de la disney dar nu e adevarat inca chiar disney a promovato eu atat am avut de spus

| frumusikgirl1 a răspuns:

Amandoua se drogheaza ca peste tot a aparut cum ca si mylei si demi se drogheaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai Miley Se Drogheaza. Ei Bine Despre Demi Se Stie Ca Ea A Avut Niste Probleme De Sanatate Dupa Despartirea De Joe ( Mai Exact Se Pare Ca Si-a Taiat Venele Si Chiar A Fost Internata ) :d U Esti Cumva Selena Caci Asta Se Vede Din Pozathinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Myley cyrus da dar demi lovato nu cre

| Lidiutza7555 a răspuns:

Miley Cyrus stiu sigur ca se drogheaza dar Demi Lovato nu se drogheaza adica oameni buni nici cum se vede dupa ea nu ar face asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si Demi si Miley stiu eu cititi ziarele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ele doua nu se drogheaza Miley sa drogat dar Demi lovato nu!happybig grin
Ele doua sunt faimoase intra pe asta si ai sa vezi ca s-a drogat Miley Cyrushappybig grin Ele doua au de toate, nu ar trebui sa se drogheze pentru ca au de la ziata tot ce isi doresc!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma intereseaza cred ca sunt am2 niste proaste si copile de bani gata care se drogeaza si o iau in gura din partea mea pot. sa bage pana se umfla cu un balon da nu o sa dureze mult aceasta glorie aa lor deoarece se va afla pe sticla adevaratele vedete ale hollywoodu`lui

| ioana2710 a răspuns:

Imi-pare rau dar da numai miley cyrus se drogheaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley Cyrus nu se drogheaza, dar Demi da. Demi sa drogat din cauza unei deprezii dupa despartirea lui Joe Jonas, care acesta este iubitul lui Ashlee Green. Demi sa mai si taiat pe maini.Acuma aceasta se afla intr-o clinica de nervi:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu de demi nu stiu nimic. dar de milei stiu ca a consumat plante etno potnice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu selena se drogheaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ci selena

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Peste tot aici se spune ca este adevarat si eu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auziti...

miley nu se drogheazaoh go on

sa nu crededti tot ce auziti

in acele filmulete ea joaca rolul unei drogate si a unei betive

asa ca deacum nu va mai lasati pacaliti de oricewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se drogheaza...sunt multe care aratha asta, poze si comportamentul lor...ranile care le au pe maini de la injectziile cu care le injecteaza pntru a se droga, si mai multe, cerceteaza si vei afla mai mult. pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley Cyrus stiu sigur ca se drogheaza dar Demi Lovato sigur ca nu doar sunt verisorul ei si o vad cam des.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da hannah montana e oproasta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

miley daca ma asculti, esti preferata mea. Dami un raspuns si tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley da. exista si videoclipuri cu ea drgogandu-se la majorat, iar demi nu stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus cred ca se drogheaza deoarece arata si este cam Destrabalata dar demi nu cred este o fata super tare si i-mi pare rau ca si-a pierdut iubitul stiu cum e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa drogheaza miley cyrus dar demi nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.mtv.ro/......e-net-foto nu stiu cat de mutl te-am ajutat dar demi lovato e de tot rasul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.tmz.com/......h-montana/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus se drogreaza iar demi nu prea stiu scuze.