| Gabitaancutaelena a întrebat:

Se face leucemie de la stres? (Anxietate) stau de 3 zile cu stres și îmi e frica sa nu mă îmbolnăvesc, iau vitamine și minerale, mănânc sănătos, problema e că nu prea dorm noaptea și îmi este frica sa nu mi se slăbească sistemul imunitar și să morrr, nu vreauuu să morrr

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai cuminte, ca leucemia este o boala a sangelui, nu una psihica, declansata de stres.
De la stres faci atacuri de panica, anxietate, paranoia iar lipsa somnului, afecteaza functionarea creierului si a oragnalor interne.
Eu spun sa dormi orele de noapte, ca-s vitale sanatatii si daca esti odihnit dispare atat axietatea cat si stresul.
Ti-as mai recomanda pe langa vitamine si mancare sanataosa, sa faci mult sport, ca stresul sa fie eliberat.
Sanatate multa!

| sierra1 a răspuns:

Cred că am mai discutat pe tema asta (tot degeaba, desigur)

https://www.tpu.ro/......-insomnie/

| Gabitaancutaelena explică (pentru sierra1):

Eu am întrebat dacă îmi slăbește sistemul imunitar stresul, nu gândurile, că am citit undeva și zicea că faci leucemie de la stres

| sierra1 a răspuns (pentru Gabitaancutaelena):

Eu cred că ai prea mult timp liber

| MustarIute a răspuns (pentru Gabitaancutaelena):

Stresul slăbește sistemul imunitar
Dar de unde ai scos leucemia? Din cate boli exista
O sa ai probleme cu stomacul inima in timp nu leucemie

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O să mori în mod sigur, chiar dacă nu vrei, dar nu acum.
De la anxietate nu se face leucemie.

| Gabitaancutaelena explică (pentru sadrian46):

Pai anxietate nu înseamnă stres?

| sadrian46 a răspuns (pentru Gabitaancutaelena):

Păi nu.

| Brizbriz a răspuns:

Sigur, cum vrei tu
te-ai sculat de dimineata, dupa ce ai luat vitamine si minerale si ai mancat sanatos si primul cuvant... aaaaaaaa, "SANATOS" care ti-a venit in minte a fost "leucemie"?!?
PE BUNE?!?hee hee

| Gabitaancutaelena explică (pentru Brizbriz):

Eu am pus o întrebare dacă din caz de stres pot declanșa boala aia

| Brizbriz a răspuns (pentru Gabitaancutaelena):

DUDE, FFS
de la stress ai sarit la leucemie
ca si cum de la, m-am lovit la cot de tocul usii, pot sa scot un Alien din mine ca in filmul Alien
https://www.imdb.com/title/tt0078748/?ref_=fn_al_tt_1

adica, nu faci din tantar armasar, faci din tantar Kraken
https://www.google.com/search?q=kraken+mythology

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se face laughing

Leucemia apare când ADN-ul unei singure celule din măduva osoasă este afectată. Este vorba despre o mutaţie şi modifică abilitatea celulelor de a se dezvolta şi de a funcţiona normal.
Frica,stresul slăbește puțin sistemul imunitar, dar nu la modul cum îl percepi tu,doar HIV, SIDA ar slabi asa de mult sistemul imunitar.

Anxietatea nu are nici cea mai mica legătură cu Leucemia,este total absurd sa asociezi așa ceva.
Nici măcar nu este o boala anxietatea,ci mai mult o gălăgie mentala,o sabotare a propriilor ganduri,și o frica ireala,nejustificata.
Tu în mod clar te confrunți cu ipohondrie, trebuie sa o înțelegi ca să îți faci măcar o idee ca, de fapt nu este real ceea ce gândești, trebuie înțeleasă ca să fi ancorat la realitate, sa scapi de ea, sa o înțelegi, mecanismele ei.
Nu mai citi nimic despre boli, cu cat citești mai mult, cu atat de mult te scufunzi în propria irealitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand acest link pentru a obtine tot ajutorul de care ai nevoie in acest moment al vietii tale...
https://spital-obregia.ro/contact/

| MustarIute a răspuns:

Nu

| geani87 a răspuns:

Dacă ai să stai să te gândești numai la asta chiar ai să te îmbolnăvești.Și de fapt nu ți-e frica de moarte, ți-e frica de necunoscut, deoarece nu știi ce întâmplă după moarte și asta e normal tuturor le este frică de moarte, dar trebuie să acceptăm ideea că într-o zi vom muri.Eu îți recomand un psiholog pentru a scăpa de aceste gânduri negative și de aceasta frică de moarte și boli.