| Jdjrjrjrdndnfn a întrebat:

Se indeplinesc dorintele negative? Oare universul imi aude dorintele negative legate de mine si mi le indeplineste chiar daca nu-mi doresc asa ceva? oare e prea tarziu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Tot ce ni se intampla este rezultatul unor dorinte, constiente sau nu.

| Jdjrjrjrdndnfn explică (pentru xerxes1):

Deci practic se indeplinesc?

| xerxes1 a răspuns (pentru Jdjrjrjrdndnfn):

Garantat.
Trebuie sa fii observator bun ca sa-ti dai seama.
Nimic nu este intamplator.Acum depinde si cat ai emitatorul de puternic.Cand iti doresti ceva bun pentru altcineva se indeplineste mult mai repede.Cand iti doresti ceva rau pentru cineva ti se poate intampla chiar tie.Cumva si de aceea se zice sa gandesti pozitiv.

| Jdjrjrjrdndnfn explică (pentru xerxes1):

Ah deci e clar ca nu o sa mai dorm

| ALGator a răspuns:

In mod direct nu. Dar rolul Universului poți să il joci tu.
Dacă practici negativism legat de tine, te demobilizezi. Mai există și nocebo, opusul lui placebo. Convingerea că un aliment sau procedură (stat în curent) îți face rău poate determina organismul să se simtă așa.
Universul în sine însă nu reacționează la semnalele tale.

| Samariteanul a răspuns:

Dorinte negative? Cred ca ai baut cam mult de sarbatori...dar oricum sunt oamenii care se gandesc al lucruri lere despre ei si li se is intampla. Daca ajungi sa te gandesti prea mult la ceva, mai ales negativ se poate intampla.

| DepravatRo a răspuns:

Tu si Carmen Hara. Nu-ti indeplineste nici p**ea nimic. Chestiile se-ntampla. Nu vine nicio fantoma aka dumnezeu sau allah sa faca misto de cineva. Cu atat mai putin universul. Nu stiu daca stii, dar universul nu este ceva spiritual si nu are nicio legatura cu religia.
Universul e chestia ai cu planete, in *** mea de incult!