Picioarele nu ma dor in schimb ma dor umerii si am amețeli si dureri de cap... Sa faceți radiografie mai apoi sa mergeti la medicul se familie sa vedeti ce va spune. Poate va mai trimite la reomatologie daca este grav...
Ai impresia ca nu am citit deja? Raspundeti asa din plictiseala sau pentru puncte, in rest zero implicare, puteai sa scrii cv nu sa dai copy paste aiurea ca aia pot si eu sa fac
Ai dreptate mai bine nu iti răspundeam de loc. Pentru ca nu meriți nici 1 secunda din timpul meu. Se pare ca ești o persoana frustrata?
Mam enervat pentru ca nu ma luati in serios, nu am nevoie de copy paste, raspunsuri din scarba, experiente personale atat
Ti-am spus ca am si eu desi am doar 21 ani, multumita statului la birou.Este recomandat sa se duca la un masaj sau sa faca fizioterapie... daca nu va ajuta, atunci sa se duca la un cabinet de reomatologie si va primi ori injectie ori medicamente.Sanatate.
Am mai multe intrebari, in timpul mersului in primele 5 minute tw doare piciorul? Ameteli, pierderea echibrului ai? Sa fac radiografie sau rmn sau compuiterizat?
Asa am sa fac, sanatate
Mulțumesc, la fel?
Este trist din tinerete sa avem asa ceva
Picioarele nu ma dor in schimb ma dor umerii si am amețeli si dureri de cap... Sa faceți radiografie mai apoi sa mergeti la medicul se familie sa vedeti ce va spune. Poate va mai trimite la reomatologie daca este grav...
vladsilviU334 întreabă:
iulianiasi întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: