| BisUltras a întrebat:

Se mai da vaccin in clasa 8 a? In ce consta acel vaccin si cand se administreaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| AudImagini a răspuns:

Eu ştiu că nu se mai dă

| PredatoR a răspuns:

Da... se face la scoala, nu stiu exact cand se face... la fete din cate stiu se face si in mana si in picior la baieti doar in mana parca sau in picior nu mai stiu exact) oricum nu doare deloc, e un ac mic de tot, ca o intepatura de puricetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am mai facut unul din clasa a 3-a dar vaccinul este ca sa nu iei vreo boala, fundita?

| kapetanos25 a răspuns:

ACel vaccin nu se mai face in clasa a 8a dar se face in clasa a 9a ntitetanus si atidifterie. 2in 1

| sdasfgasgaads a răspuns:

Nu stiu daca se mai da ca eu nu am mai auzit nimica de el

| dany3la a răspuns:

Eu nu am primit vaccin in clasa 8-a, numai la inceputul clasei a 9-a.
Este vorba despre vaccinul ANTI TETANUS(de ex:daca iti intra un cui in mana sa nu te infectezi)Noi l-am facut numai cine a vrut.

| Sebby a răspuns:

Depinde de scoala si localitate. Eu sunt clasa a 9 a in pitesti si anul trecut nu l.am facut, dar am colegi la liceu care l.au facut.

Întrebări similare