Pai din cate banuiesc ca ai putut auzi la tv, au murit destui pana acum. din pacate!
Chiar acum da pe Otv ca nu stiu cati oameni au murit de la gripa aia
Eu nu stiu ce sa cred
Da, se moare de la gripa porcina, mai ales in ultimele zile au murit f.multi,iar lumea s-a speriat si acum toti fac vaccin.
Cei care au murit de gripa porcina erau si diabetici, obezi si asa mai departe.Deci in combinatie cu alta boala. Daca stam sa ne gandim si o gripa sezoniera poate ucide
Da, au murit si oameni care aveau alte boli (ciroza, diabet, obezitate), dar si multi tineri care nu aveau nici o alta boala au suferinta asociata.
Da! ieri dimineata s-a anuntat la stiri ca in ultimele 24 de ore se mai dusesera in lumea celor drepti inca 9 suflete! Deja e coada la vaccinare! Grabeste-te!
Da, au murit oameni de gripa porcina.Chiar in ultimele 24 de ore 9 persoane.Nu e de gluma cu aceasta gripa. Aveti grija.
Nu se moare daca e tratata la timp, se folosesc antiviralele! In rromania numarul de oameni care au murit este de 84!
Eu cred ca de la vaccinul ala se moare... e facut special pentru a mai reduce din populatie:-s
Foarte tare faza cu "eu cred ca din vaccinul ala se moare... e facut special ca sa mai reduca din populatie"
stai calma ca l. a facut si o prietena de. a mea de vreo saptamana si nu are nici p naiba