| Andreea1095 a întrebat:

Se pare ca m-a prins raceala pentru prima oara iarna asta,chiar la sfarsitul ei.Azi e prima zi si am mancat doar fructe(banana,rodie),o ciorbita de legume, un pachet de pufuleti si ceaiuri si ma gandeam ce alte alimente sunt bune in cazul racelii.Imi plac foarte mult iaurturile atat simple cat si de fructe dar nu stiu daca sunt bune la raceala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fluturaș34 a răspuns:

Din cate stiu la raceala nu sunt alimente interzise. Poti manca doar ce ai pofta sau ce iti face bine happy De preferabil e sa eviti prajelile, grasimile... Multa sanatate!

1 răspuns:
| Nita_Alin_2002 a răspuns:

Nu afecteaza cu nimic iaurturile, eu te sfatuiesc sa bei ceaiuri cu lamaie, indulcite cu miere, sau lapte fiert cu ou. Sunt foarte bune la raceala.