Bună.
Patilele de slăbit se iau numai la indicația medicului curant.
Multe dintre ele au acțiune la nivelul sistemului nervos central (snc) înhibânt centrul foamei (ex. de medicamente: Lindaxa, Reductil - au aceași substanță activă) sau reduc pofta de mâncare (Xenical -elimină grăsimea din organism prin scaun, Regenon / nu se administrează mai mult de trei luni, dă dependență și se eliberează numai pe rețetă medicală!).
Personal, nu.
Pa, pa.
Celebra capsula de slabit contine amfetamine care in combinatie cu o cantitate mica de alcool (chiar dintr-o bomboana cu coniac) da halucinatii.
Nu cred ca contin halucinogene, dealtfel scrie si in prospect ce contin acestea.
Da am folosit...insa nu mai vreau sa trec prin asa ceva niciodata...am 17 ani si am luat pastilele timp de 11 zile in care am slabit 3 kg, dar din aceste 11 zile am dormit doar 2 nopti...insa nu le-am intrerupt doar din cauza asta ci pentru ca incepeam sa cred ca lumea are ceva cu me, ma enervam din orice, nu mai vroiam sa stau cu cei din familie...eram cum ar fi prinsa in lumea mea...plangeam 2 ore pe noapte, eram deprimata, iar la sfarsit in cea dea 11 zi am inceput sa aud diverse lucruri...si de atunci nu le-am luat...mentionez ca nu am pus gura pe kfea sau alcool.nu va jucati cu sanatatea, deoarece ea e cea mai importanta...am aproape 1 saptamana. de cand nu le mai iau si inca nu pot dormi bine, si sunt mereu tensionata... a fost ingrozitor prin ceam trecut... dragile mele nu le incercati...va vor face mult rau...si pentru ce? pentru cateva kg in minus...cineva drag mie mi-a zis odata...decat slaba si bolnava, mai bine grasa si sanatoasa...
Poti afla toate informatiile si chiar cumpara reductil de pe www.reductil.ro Acesta este site-ul oficial al lor in Romania. Eu una am comandat ,si dupa o luna,impreuna cu o dieta usoara am slabit 10 kg! Mult succes!
bebelusha93 întreabă: