| Miranda29 a întrebat:

Se poate ca la 28 de ani ai mei sa fac pojar? Am facut duminica si doctorul mi-a zis sa stau 10 zile in casa dar eu nu pot.nu am rabdare.Nu pot sa stau doar 7?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Da, se poate. Eu am facut varicela la 26 de ani. Respecta timpul de carantina, altfel risti sa "culegi" de afara cine stie ce virusi( organismul tau e deja slabit) si sa-ti agravezi boala.In plus, esti inca contagioasa si pui in pericol alte persoane.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca poti face, mai ales daca nu ai facut in copilarie. Nu, nu se poate sa stai doar 7, ai sa imbolnavesti toate persoanele sensibile cu care vei intra in contact.

| Zazu a răspuns:

Trebuie,dar trebuie, sa stai in casa.Gravidele,batranii si copilasii vor fi expusi, voit de catre tine, la pojar.Sunt persoane care au sistemul imunitar foarte sensibil, expunerea la pojar le poate dauna sanatatii atat de mult incat pot muri.In momentul in care apar cojite poti iesi afara, pana atunci nu.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!

Probabil pojarul este una din bolile copilăriei şi dacă nu ai avut parte de el la o vârstă mai mică, acum a venit timpul...

Dacă medicul ţi-a spus să stai 10 zile la domiciliu, atunci trebuie să respecţi indicaţia. La fel este şi la oreion, tot 10 zile deoarece altfel nu îţi va trece.

Să te faci bine!

| Deniiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Da. poti sa faci pojar la aceasta varsta. dar nu prea este normal. Te.as ruga sa stai 10 zile in casa. si consuma fructe si legume crudelove struck