Bună.
În primul rând trebuie să fii bolnav cu capul să faci sex cu un mort, și da poți contamina microbi ca să păstrezi vie amintirea mortului de care ai profitat!
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Te oferi voluntar?
N-ai tu niste rude mai prin apropiere?
Din pacate nu.
Din pacate, trebuie sa respiram acelasi aer
Din pacate? Poti incerca sa te muti pe fundu' Atlanticului, nu cred ca va mai fi o problema.
Mda, cred ca si parintii tai regreta...
Ai tai cred ca inca se gandesc in legatura cu conexiunea la net "Oh God, why?''
Cel care se gândește să facă sex cu un mort, cred că are alte probleme de care trebuie să-și facă griji.
But...but...she was hot! Pe bune, acum, ce-i asa nasol la necrofili.Inteleg la zoofili, pedofili, violatori, dar astia isi baga maciuca in ceva ce nu mai simte nimic.E ca si cum ti-ai baga-o in vasa chinezeasca a matusii Otilia si-ti ramane acolo.Nu se simte nimeni ofensat fizic.
Nu e rău pentru mort, e dar tot bolnav rămâne.
Între noi fie vorba, cunosc un tip care i-a cerut unei partenere să facă pe moarta în timpul sexului. Și nu Ted Bundy.
Cand am vazut Bundy in raspuns, instinctual, m-am gandit la Married With Children.Da' dupa mi-am dat seama ca te referi la alt Bundy, unul mai cooleanu.Trebuie sa recunosc, aproape numai bunoace isi alegea.
Mergea mai bine cu o bila din aia electrica de care poarta Till Lindemann.E in basic-urile BDSM-ului.Sau,simplu,o pui sa muste asternuturile ca preludiu, timp in care te furisezi repejor si ii capsezi gurita aia moale ca pielea de bebelus si imbietoare ca a Babilonului curva.
Nu e bolnav, lasa-l pe om in tihna pohtei sale.Mi-am amintit de Ramaru acum.
Rîmaru (e cu Î din I, maestre) era into raw $hit, mușca din ele de vii.
Pe multe site-uri il gaseam cu "a" in loc de "i". Oricum, nu-i bai, tot Florea e autorul, si nu Ion.Awkward sheet cazul astora doi!
Ma, tu si azi stai pe TPU? Astazi e ziua ta; si nu mai continui cantecul.22, nu? Old bastard!
21. Prefer termenul de old fwck.
Nu-mi pasă că e (a fost) ziua mea, pentru mine toate zilele au aceeași importanță, nu dau vreo importanță deosebită vreuneia dintre ele. De la tine, dintre toți oamenii, mă aștept să înțelegi. Oricum, chercheleala oficială e programată pentru mâine, din diferite motive. Dacă te ține să vii la Câmpulung, nu scapi treaz de aici.
Bătrâne, eşti din Câmpulung Muscel sau Moldovenesc?
Muscel. Nu putea fi chiar toată lumina TPU în Moldova.
Dac-ai vedea ce lumina e si aici, pe plaiuri vrancene, iti faci cruce, liber-cugetator fiind.
Young bastard! Oricum, ti-ai mancat fix 38% din viata, as of now. Fericeste-te, robule! Inteleg, sarbatoresti daca e motiv, nu dupa calendar.Parca-parca totusi simt ceva urma (stii tu, ca la batoanele de ciocolata) de empatie dispretuitoare.
Am trecut odata pe acolo si imi amintisem de o faza dintr-un film de Michael Moore, cand zicea de Cleveland "our economy is based on LeBron James" si facusem o paralela cu mandrul oras al Muscelului (anul asta am inteles si eu de ce ii ziceai ca e locul de nastere al limbii rumanesti scrise) : Your economy...is...gone.Tristuta treaba.
Mândrul oraş? E mai mult zonă ce ar trebui înconjurată cu gard electrificat.
Oamenii par destul de smecheri raportati la ce specimene vad prin Moldavia.De departe nu pare asa rau.Hai,ce dracu, e aproape de Pitesti, de Bucuresti, endless posibilitiz! Mie-mi place sa-i zic efectul Detroit.Merge si un meme pentru mandrul oras si nu numai : "If your town has its economy sustained on manufacturing cars, you're gonna have a bad time". Exista si mai rele.Ai fost vreodata in Copsa Mica?
Apropo, esti din Muscel? Mai stiam pe cineva pe site de-acolo cu atitudine asemanatoare cu a ta, tot tinerica.
Din Muscel sunt. Stau cam la 10-15 km de Câmpulung.
Şi n-am fost în Copşa Mică. Am dat un search, iar imaginea de aici e ceva gen:,, Muahaha! Welcome to Mordor!" cu turnul ăla acolo:
http://www.clubulfoto.com/concurs/urban/f843727350a7/
Nu m-am putut abţine.
Oameni șmecheri zici, ă? Cine? Că-n afară de mine, nu mai cunosc pe nimeni.
10-15 km spre Pitești sau Rucăr?
Mi-ai lăsat doar două variante, so...Rucăr.
No, hai că ştii, carierele de piatră.
Doar nu era să iau la rând toate localitățile? Voiam doar să știu direcția.
Dacă aș fi avut vreo intenție să răspund serios, aș fi făcut-o.
Bine, da, se poate contacta.
Daca as fi ultimul om de pe Terra.