| anuta a întrebat:

Se poate face operatia de fibrom atunci cand suferi de trombofeblita profunda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doar dupa tratamentul tromboflebitei. Daca ai tromboflebita profunda, mergi urgent la medic, este o boala care te poate omori subit. Dupa ce se vindeca, poti face interventia pentru fibromul uterin.

3 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

Sigur doar medicu ginecolog iti poate spune, dar am vazut o emisiune cand a spus dr MAHOMED ABU BEKER care a spus ca daca faci operatie de fibrom si suferi de trombolebita sau varice poti risca sa faci embolie pulmonara si sa mori pe masa de operatie, nu vreau sa te sperii dar ai putea sa ceri o consultatie la el daca esti cumva din Bucuresti daca nu te poti programa la el sau chiar la alti medici. Nu toti chirurgii iti spun asta pentru ca ei sunt chirurgi si daca te duci ei te operaza daca nu le spui tu nu au de unde sa stie ca ai tromboflebita si nici prea mult interes nu au ca ei trebui sa opereze si atat, riscurile ti le asumi pentru ca semnezi ca esti de acord sa te opereze. Eu am fost la ginecolog si mi-a dat medicamente pentru fibrom, nu am stiut sa-i spun ca am varice si am citit contraindicatiile de pe prospect m-am dus inapoi si mi-a zis ca el nu are de unde sa stie ce boli am eu, dar nici eu nu aveam de unde sa stiu ce contraindicatii are medicamentu si consider ca e de datoria lui sa intrebe pacientii de ce boli mai sufera s-au a suferit Cred ca ar trebui sa le tii in frau pana la menopauza, daca nu ai hemoragie si nu te deranjeaza prea tare, si la menopauza fibromu se usuca pentru ca nu mai are cu ce se hrani, eu asa am facut si ma simt bine in aceasta privinta, am fost la control si mi s-a spus ca am fibrom atrofic,[parca asta era expresia ], iar pentru tromboflebita mi-a recomandat medicu detralex si vesel due, nu se mai inflameaza si nu se mai umfla. Multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AM AVUT TF, M-AM OPERAT SI DE FIBROM UTERIN ACUM MA SIMT F. BINE! CONTEAZA MULT CA MEDICUL CE URMEAZA A TE OPERA SA STIE TOTUL DESPRE BOLILE TALE DIN TRECUT SAU ACTUALE. CU ORICE TRATAMENT, MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU TOT LA OPERATIE SE AJUNGE.DECI, O SPUN DIN EXPERIENTA,--- MAI BINE FACI INTRVENTUL CIND FIBROMUL ESTE MAI MIC!

| Bucsan_Cristina_1999 a răspuns:

Se poate face operate de fibron daca ai trombflebita va rag astept raspuns