Da normal ce mai astepti problemele de sanatate trbuiesc tratate cu seriozitate dar un medic de familie nu ai?'
E mai complicat cu medicul de familie. Eu ma refeream strict la Marie Curie (Budimex).
Aha pai oricum poti sa mergi normal doar nu te da afara cu copilul bolnav numai ca is nite doctori cam idioti acolo
Copilul e maricel, are 13 ani, fata. E langa mine si intrebarea am pus-o mai mult pentru ea. Eu stiam clar ca se poate, dar ea zice ca numai pentru operatii putem merge acolo si ii este frica ca o v-a oprii in spital.
Nu cred ii face in control nu cred ca o opreste dar ar putea sa vb cu parintii in cazul in care nu esti ruda cu ea dar daca esti majora de duci acolo cu ea si ii zici ca i-a cazut rau acum cand treceai prin fata pe acolo si asa mai departe dar ce simptome are?
Are greata si varsaturi, a avut si luni, ieri i-a fost ok. Astazi dimineata iarasi s-a trezit cu greata. Si ameteala. Luni a durut-o si capul.
Pai trebuie sa manance ceva cu vitamine multe de multe ori pe zi dar in cantitati mici depinde poate trebuie sa ii vina ciclul pentru prima data sau poate e alergca la ceva mergi cu ea la spital parerea mea
Da, ciclul pe la sfarsitul lunii trebuie sa-i vina dar are de aproape 2 ani.
Pai voi merge cu ea la spital, la control.
Multumesc de sfaturi.