Leucemia este cancerul sîngelui, si da durata de viata este intre 3 si 5 ani bineinteles cu tratament, totul depinde de organismul ei si cît de avansata este boala, sau daca este vorba de cancer galopant cum il numesc medicii cu tipul acela de cancer durata ei de viata se scurteaza mult poate trai un an sau cîteva luni, deoarece se ajunge rapid la metastaza situatie in care nu se mai poate face nimic deoarece toate organele sunt afectate, si va ceda inima.
Eu mi-am jertfit 1 an din viața am alergat pe la televiziuni pe la paturi de radio pe la ziare pe la directori de fabrici că să prezint un caz al unei fete bolnave de leucemie care avea nevoie de 2000$/ luna de tratament că nu era gratis sau nu avea statul bani in anul 2001
Eram să fiu și exmatriculat de la liceu
Eram să rămân și repetent din cauza că eu în loc să merg la liceu mergeam să caut fabrici să îi sponsorizeze tratament
Și nu am reușit să fac mare lucru și până la urmă nu s-au strâns destul de multi bani așa că fata a murit și mi-a părut tau 10 ani in continu
M-am simțit că și când daca as fi renunțat eu la liceu și dacă m-aș fi implicat mai mult poate că ar fi trăit. Dar acum îmi dau seama că la unii ce le r scris in frunte le le e pus vin păcatele generații ale despre care multi nu le cred și nu vor să se pocăiască de ele și să iasă de sub lanțul blestemului care cine de la multe generații în urma. Și că da nu fiu luat în nume de rai fac și nu le spun că Domnul Isus Hristos vindeca oameni și în ziua de azi
Isus spune clar că nimeni nu vine la Tatăl de cat prin mine
Așa că oamenii nu știu acest secret că trebuie să se roage în primul rând lui Iisus Hristos
Răspunsul simplu este da, se poate. Dar există tratament, și în funcție de diverși factori, se poate chiar vindeca.
Fiți tari și - de ce nu? roagă-te pentru ea.
Pentru ca si acest site, desigur, are utilizatori abuzivi care se intrec cu gluma. :));) ( si asta care nu apare http://www.emoticonr.com/design/yahoo/big-hug.gif )
De asta:
===
Se pare ca tratamentele sunt mai eficace in aceste cazuri, dar nu vindeca.
===
Îți spun sigur că se poate vindeca. E drept, nu orice formă, nu în stadii avansate (decât în cazuri excepțional de rare) și nu la toți pacienții. Dar copiii ăștia au nevoie (și) de vești bune. De ce să le tai orice speranță?
Acum pricepi?
Stii cat costa un tratament? Aproape 1 miloon de dolari. In SUA doar 1% din cei bolnavi de leucemie pot sa-si permita acest tratament.
Daca se descopera din timp si se trateaza clasic, se poate trai cu tratamente (medicamente, internari, chimoterapie etc.) si 20-30 de ani. Dar nu se vindeca, asa cum nici diabetul nu se vindeca, dar se poate tine sub control.
Si asa cum ai zis tu, nu orice tip de eucemie poate fi tinut sub control sau vindecat.
Din pacate, raspunsul este da.
Exista sanse sa scape, insa uneori sunt mici.
Mi-am pierdut datorita acestei boli o amica foarte buna, tot cand a implinit 20 de ani.
A aparut din senin, si fata avea un stil de viata relativ sanatos.
Intr-un an s-a stins, cu toate tratamentele urmate.
Ii doresc multa sanatate, si sa aiba putere sa lupte.
Iar pentru tine, care spuneai ca vrei sa te omori: Poate acum inveti sa pretuiesti fiecare clipa.
Viata e mult prea "scumpa" ca sa ne permitem sa ne-o luam, cu motivatia ca suferim.
Nu stii tu ce inseamna suferinta adevarata, si probleme.
Si daca chiar suferim, ne reinventam, incercam sa cautam solutii si ajutor.
Fericirea si linistea noastra sufleteasca NU trebuie niciodata sa depinda de o anumita persoana.
In plus, daca tii la ea, invata sa traiesti pentru ea! (sper sa nu fie cazul, si sa traiasca, dar... orice e posibil )
Leucemia este cancerul sangelui. Se pare ca tratamentele sunt mai eficace in aceste cazuri, dar nu vindeca.
Da, se moare de leucemie.
Da, se poate muri, dar exista si speranta. De aceea trebuie sa mearga cat mai repede la cei mai buni doctori din domeniu si sa inceapa tratamentele.
Din păcate da. Tata a murit după 4 ani de când a aflat. A avut covid și plămânii afectați e drept. La ce diagnostic a avut, șansă de viata era de 8 ani. Depinde ce forma are gagica ta, leucemia e de mai multe tipuri.
Copil de 5 ani diagnosticat cu leucemie, dupa lungi tratamente acum este ok, cred ca are 10 11 ani si boala nu a revenit, Sansa de vindecare este dar sa nu recidiveze boala
Da, dar nu incepe sa te ingrijorezi de acum. Cumnata prietenei mele a aflat si ea ca are leucemie dupa ce a lesinat la locul de munca si a fost dusa la spital. Asta acum 3 ani, de atunci boala n-a mai recidivat si se simte mult mai bine.
anonim_4396 întreabă: