| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

Se poate sa am meningita daca am dureri de cap de 6 zile? Am fost la medic acum 2 zile, dar am primit doar aglocalmim, atat. Dar durerea persista.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ca stai in soare sau in caldura, de aceea te doare capul.

| ioana748 a răspuns:

Stiu ce sunt migrenele.
Eu iau panadol rapid, 2 pastile cu aulin, 2 pliculete.
De asemenea ar trebui sa faci un control la ochi, posibil sa ti trebuiască ochelari.

| TimberWolf a răspuns:

Incep sa cred din ce in ce mai tare ca mersul la medic a devenit o risipa de timp si stres, mai ales de cand cu programarile si plimbatul pe drumuri.
Alte simptome ai?

| Anonim1234567891012131415 explică (pentru TimberWolf):

Nu, doar presiunea asta ca un fel de durere la nivelul fruntii.

| TimberWolf a răspuns (pentru Anonim1234567891012131415):

Posibil sa ai vreo deficienta de ceva, nu stiu, fier probabil.
N-ar fi rau sa te caznesti sa ajungi la un neurolog, peste vreo o luna-doua cand te programeaza, pana atunci incearca sa nu mori laughing
Cel mai indicat ar fi sa mergi la urgente si acolo iti fac ei tot pana ajungi la neurolog.

| Dragobeta a răspuns:

Poate fi orice. Ti s-au insirat multe in raspunsuri. Daca durerea persista, mergi din nou la medic. Poate ar fi bine sa mergi azi la urgente, sa spui ca ai primit medicamente si nu ti-a trecut. Ai sansa sa-ti faca azi analize fara programare peste 15 ani.

| Anonim1234567891012131415 explică (pentru Dragobeta):

Mi s-au facut analize de sange ieri, au iesit ok.

| Dragobeta a răspuns (pentru Anonim1234567891012131415):

Vax! Nu la analize de sange ies cauzele pentru dureri de cap. Un CT sau alte investigatii neuronale.

| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

La meningita durerea de cap este atat de puternica ca nu poti sa pui barbia in piept. Daca poti sa-ti atingi pieptul cu barbia, nu ai meningita (asta este una din verificari).

| PopSelena a răspuns:

Ai stat in curent, sau suferi de migrene? scrie-mi in privat mai multe detalii

| Anonim1234567891012131415 explică (pentru PopSelena):

Am stat la aer conditionat

| PopSelena a răspuns (pentru Anonim1234567891012131415):

Pai atunci asta e problema din pacate