Se poate si de la sex sa se inroseasca penisul? Si daca da, atunci ce are acel om care are penisul inrosit de la sex? Are vreo bts sau? Sau e ceva ciuperca sau ce e? Daca e de la sex acea inrosire
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Pai am fost si mi-a spus sa folosesc crema travogen si crema ivatherm cicaderm, dar sincer asa nu prea imi place, as vrea sa tratez cu ceva pastile, sau poate ca asta doar cu creme se poate trata sau? Sau se poate si cu medicamente gen pastile si asa numai ca trebuie sa se stie de ce anume suferi? Adica doctorul trebuie sa stie exact ce ai si atunci daca nu vrei creme vei trata cu problema cu ceva pastile sau altceva?
Sau in unele cazuri cremele sunt singura solutie pentru vindecare? Sau nu are cum niciodata ca sa fie singura solutie o crema? Oricand se poate lua si pastile sau altceva? Cum ar fi si spray si nu stiu
Deci a zis sa folosesc cremele astea doua si mi-a spus sa fac analize de sange, urina si scaun si dupa aia sa ma intorc, si atunci daca cand o sa citeasca analizele o sa vada ca sunt bolnav o sa vada si exact ce am si atunci imi va spune de ceva pastile sau asa? Daca nu vreau crema
Si exista si posibilitatea ca sa am ceva care sa nu se vada pe analize nici cum? Sau e imposibil asta si daca nu apare inseamna ca trebuie sa fac din nou analizele sau?
Daca totusi nu o sa vada nici o afectiune cand va citi analizele ce sa fac, totusi? Sa fac din nou acele analize? Sau imi va spune doctorul cum sa fac? Asta daca nu o sa vada nimic de rau pe rezultatul analizelor
Pai am facut analizele, si o sa vina miercuri si ultimele analize si dupa ma duc cu toate analizele la acel doctor. Si deci orice ar fi o sa apara pe analize? Indiferent de ce e vorba?
Da...daca considera doctorul ca trebuie sa mai faci vreo analiza o sa ti spuna.
Dar cred ca o sa si dea seama din acestea ce le ai facut.
Indiferent despre ce este vorba vede in rezultatul analizelor.
Nu fi speriat...o sa-ti dea tratament si te faci bine.
Pai folosesti ce ti-a prescris doctorul ca sa iti treaca sa anul se ajunga la complicatii, iti place nu iti place nu e dupa tine, iei ce iti da doctoru
Da, numai ca oralul protejat mi se pare prea aiurea totusi... atunci mai bine doar vaginal asa protejat cu femei pe care nu le cunosc foarte bine? Si se poate chiar si de e o ciuperca sa apara pe rezultatul analizelor de exemplu? Sau asa ceva nu apare la analize? Ciuperca
De preferat si oralul protejat, mai bine renunti la el si faci normal protejat.
Asta i viata.
Cu o partenera stabila este altceva.
Da, daca este o ciuperca iese la analize.
Da,mai bine cu șervețele umede.
Poți sa le moi puțin în apa și te ștergi cu ele.
Pot fi si șervețele de bebeluși.
Dar de care ai e ok.
Și sa mănânci și orez cu morcovi sa te mai strângi la stomac.
Hai,nu fi pesimist... oricum o sa ti fie mai bine dupa inceperea tratamentului.
Intr un fel sau altul cu totii avem probleme de sanatate care ne insotesc pe tot parcursul vietii.
Treci tu peste incercarea asta.
Posibil la vara sa fii bine merci la soare.
Comuteaza putin teama asta...ca nu cred ca ai de ce.
Nu te simti vinovat. Acum rezolvi problema si gata, asa inveti sa te protejezi.
Din greseli invatam cu totii.
Mananca de regim, orez, paine prajita, ceai de menta.
Odihnește te si uita te la un film, ceva ce ti place.
Ganduri de bine pentru tine
Adica trebuie obligatoriu sa am grija si la ce mananc daca vreau sa imi treaca ca altfel nu imi trece acea roseata? Nu se mai duce? Sau nu ca sa se poata duce roseata trebuie sa mananc altfel ca aia oricum se duce daca iau tratamentul care trebuie? Si pana nu imi trece chiar nu e ok absolut deloc sa ma mai ma sturbez? Nici daca evit sa frec unde e roseata tot nu e ok?
Incearca sa eviti zona cu roseata daca nu poti sta.
Dar nu face abuz.
O sa ti treacă roseata cu tratament.
Eu ti am spus de regim pentru problema la stomac cu scaunul moale pe care ziceai ca nu l poti controla.
Am citit ca unguentele astea nu prea ajuta si mai bine e cu tratament medicamentos si etc, dar daca nu va vedea doctorul nimic de rau cand va citi analizele poate ca nu voi avea ce face decat sa folosesc creme... Sper totusi sa gaseasca ceva, ca sa iau tratament mai calumea nu asa cu creme
O sa vada ce problema este.
Altfel nu ti spunea sa faci aceste analize.
Ai sa vezi ca o sa ti gaseasca diagnosticul si o sa-ti dea tratament.
Daca nu era nimic nu te trimitea la analize.
Hai sa vedem ce spune doctorul si vorbim pe urmă.
Dar eu zic ca o sa-ti dea tratament cu pastile.
Ca sincer eu am mai fost si anul trecut prin primavara la un dermatolog si mi-a spus sa fac si el analize si le am dus sa citeasca si a zis ca nu am nici o problema si sa ma mai dau cu crema cu care ma dadeam atunci dar degeaba, si a zis ca nu mai trebuie sa fac nici o analiza... Ma tem sa nu imi spuna si doctorul la care am fost acum ca nu am nici o problema si ca nu mai trebuie sa fac nici o analiza si sa mai dau cu cremele astea...
Deci doctorul ala e dermatolog si doctorul la care am fost acum e dermato-venerolog, inseamna ca doctorul asta nu va spune si el ce a zis dermatologul ala? Nu va spune ca nu am nici o problema si sa nu mai fac analize si sa continui sa ma dau cu creme si atata tot fara alte tratamente?
S ar putea sa fie doar o iritație si sa fie nevoie doar de creme.
Nici eu nu vad nici o problema.
Trebuie sa fii fericit.
Sa nu fi facut si vreo alergie de la spun, dero, etc
Oricum crema de care ti am spus face minuni.
Asocilin de la farmacia veterinara.
Atunci ar trebui si ca sa nu mai spal cu nimic penisul? Si doar cu apa? Si chiar si daca mai am si usturime la penis asa cateodata tot se poate sa nu am nimic? Sau in cazul asta am ceva si atunci daca nu vede nimic rau cand citeste analizele doctorul inseamna ca s au dat peste cap, nu? Sau chiar si daca mai am si usturimea asta se poate sa nu fiu bolnav? Si sunt si putin vanat totusi, tot acolo la capul penisului, am si o mica vanataie, ca numai vanataie poate fi daca acolo e mai inchis, nu? Inseamna ca sunt bolnav, asa e? Si daca nu o sa vada doctorul nimic de rau la analize inseamna ca e clar ca s au dat peste cap si trebuie facute din nou, sau nu stiu...
A si faza e ca ma si doare acolo in zona inghinala, deci unde e parul ala acolo la penis, si e de vreun an si durerea asta, si ma doare de exemplu cand pun mana, cand stau picior peste picior si asa
Nu, analizele nu au cum sa se dea peste cap.
Oricum, banuiesc ca doctorul a vazut problema cu vanataia si i ai spus despre durere.
Incearca sa te speli cu sapun de bebeluși ca este mai indicat pentru ce ai tu.
Fii fericit ca nu ai ceva grav.
Sapunul de bebeluși are ph neutru si este mai bun decat alte sapunuri care s-ar putea sa nu ti faca bine la iritatia ta.
Durerea si vanataia... doctorul a spus ceva?
Pai el parca a zis ca nu e nimic, cu durerea si asa, dar mi-a dat totusi sa fac analize, pai atunci daca nu va vedea nimic de rau pe analize sa continui sa ma dau cu crema si sa schimb sapunul si sa nu ma mai mas turbez asa des? Daca nu imi trece nici asa apoi ce sa fac?
Durerea si vanataia puteau fi de boli venerice in primul rand.
Dar tu nu ai asa ceva... dupa cate se vede in analizele acestea.
Sa vedem ce spun si cele care vin.
Mai ramane posibilitatea sa fie si o fimoza-sa il intrebi pe doctor.
Sau de la mastur....bare in exces.
Intreaba l pe doctor si despre asta.
Deci durerea nu e la penis, e chiar sub el, la parul pubian, poate sa fie de la mas turbare in exces asta? Ca fimoza nu am ca stiu cum e cu asta, sau sunt mai multe feluri de fimoza sau? Ca eu stiu ca ai atunci cand nu poti sa decalotezi si asq, cand decalotezi mai greu si de astea dar nu mi se intampla de astea
Poate daca i arati doctorului exact iti spune el.
Da, masturbarea in exces iti poate cauza durere in toata zona genitala.
Dar o sa ti explice ce doctorul mai bine.
Dar e bine totusi ca mai intai sa imi fac toate analizele care se pot face legat de asta si apoi daca zic toate ca nu am nimic atunci chiar nu am nimic si trebuie sa ma mas turbez mai rar si sa folosesc sapun de bebelusi cand spal penisul? Sau nu trebuie obligatoriu sa fac asa de multe analize ca sa se vada daca am sau nu ceva boala?
Analizele iti sunt de folos. Nu se putea fara ele.
Nu cred sa mai trebuiască sa faci analize dar vezi ce pune doctorul.
Asculta l pe el.
Da, trebuie sa nu te mai masturbezi asa des.
Incearca o pauza de cateva zile.
Si continua cu crema.
Poti sa iei si ceva de durere pe gura gen Paduden.
Si daca e de la o boala atunci medicamentele astea nu ma scapa pentru totdeauna de aceasta durere, nu? Ca sincer si durerea asta o am de anul trecut de prin primavara, deci inseamna ca am ceva si nu are cum sa spuna acolo la ecografie ca nu e nimic rau, nu? Sau chiar daca de anul trecut ma doare nu trebuie neaparat sa arate la ecografie ca am o problema?
Adica spuneti ca nu ma doare din cauza unei boli? Atunci de ce ma doare oare? Ce credeti dumneavoastra? Despre ce ar putea fi vorba daca nu credeti ca e vreo boala care face sa ma doara acolo de atat de mult timp?
Deci daca ma doare de anul trecut din primavara e clar ca am o problema acolo numai ca cel mai probabil nu e o problema grava avand in vedere ca am stat atat de mult timp cu asa fara sa ma duc la doctor
Si daca va spune ca sunt bune analizele si nu am nimic sexual si ca nu are rost sa mai fac analize pentru boli sexuale sa continui sa ma mai dau cu cremele de care mi-a zis si daca nu isi fac efectul nici cum sa iau crema aceea de la farmacia veterinara si cu aia ar trebui sa imi treaca? Si se va duce si roseata si vanataia? Si poate si durerea pe care o am acolo unde e parul pubian? Sau cremele astea nu sunt bune si pentru durere?
Si daca nu le-am facut si pe astea atunci inca astea sa le mai fac si gata, nu? Dar cel mai probabil mi-a spus si pentru candida sau balanita pentru ca e dermato venerolog acel doctor si atunci cam sigur mi-a dat sa fac si acele analize, asa e? Daca totusi nu, atunci sa le mai fac si pe astea si gata. In cazul in care se intampla sa urinez dupa ce m-am dat cu crema ce fac? Sa mai sterg penisul de urina sau nu? Ca asa se mai duce si din crema. Sau sa sterg linistit?
Da si eu zic ca ti a dat sa faci si acele analize.
Sterge incercand sa eviti zona unde ai dat cu crema daca poti.
Oricum de preferat după ce dai cu crema vreo ora sa nu stergi.
Adica dai dupa ce urinezi.
Pai faza e ca am si acolo roseata, pe unde iese urinq acolo in varf, atunci sa sterg? Chiar daca se duce crema? Daca se intampla sa urinez si dupa ce dau cu crema
Si daca se va intampla sa ma vada colegii si sa ma intrebe ca de ce iau cu mine ce sa le spun? Ca poate nu intreaba, dar daca intreaba ce ar fi ok sa le spun? Ca nu e bine sa le spun ca am roseata la penis si le folosesc ca sa nu il irit, nu?
Si cu servetelele astea e ok sa ma sterg si dupa ce am spalat penisul? Adica sa dau doar cu servetel de ala si fara sa mai dau si cu un prosop sau ceva, asta cand nu am prosop curat sau nu stiu... E ok daca dau doar cu servetel umed de bebelusi si fara prosop sau asa?
Poimaine ma voi duce si dupa ultimele analize adica cele pentru bts si tot poimaine ma voi si duce la doctorul care a zis sa fac analizele astea, sunt tare curios ce va zice
Nici una nici alta, am citit de pe telefon analizele astea, de pe mail, iar maine ma voi duce sa le iau si voi merge si la acel doctor si voi afla si daca mi-a dat sa fac si pentru candida iar daca nu mi-a dat sa le fac si pe astea sau sa fac cum zice doctorul?
Eu sincer ma cam tem ca doar cu creme si atat nu se va duce roseata asta... Si daca chiar nu se va duce atunci ce va trebui sa fac oare? Mai ales daca va spune doctorul ca nu mai trebuie sa fac nici o analiza?
Am fost mai inainte la doctor si a spus ca sunt bune analizele si ca nu am nimic si ca nu crede ca ar mai trebui sa fac si alte analize si s-a uitat si acum la penis sa vada si a zis ca e bine ca e in regula ca nu e ca am o boala ca au iesit bune analizele astea si nu crede ca mai trebuie sa le repet sau sa fac si pentru alte boli analize si a zis ca acum imi arata asa penisul din cauza ca e uscat si asa si sa continui sa ma mai dau cu creme si sa mananc fructe si de astea, dar nu stiu... Oare chiar sa fie asa? ca eu tare ma tem ca am ceva, chiar daca a zis doctorul ce a zis...
Sau cel mai bine ar fi ca sa fac absolut toate analizele astea care pot sa afecteze penisul si sa faca sa apara modificari la el sau ce sa fac acum? Chiar nu stiu... Dar asta ar fi cel mai bine. :. Nu? Pentru linistea mea. Sa fac absolut toate analizele astea bts, sau posibil sa mai fie nevoie si de analize pentru boli care nu se iau prin contact sexual? E posibil sa fie nevoie si de analize care nu au treaba cu sexul daca chiar vreau sa fiu linistit si sa nu ma mai stresez pe chestia asta? Sau e de ajuns sa fac doar analizele care se iau prin contact sexual si sa le fac pe toate? Sau e bine si daca ma mai duc la doctorita asta la care am fost si sa o rog frumos sa se uite mai bine acolo la penis? Ca na, poate daca se va uita mai cu atentie poate ca va zice ca intr adevar e o problema si poate va mai spune atunci sa mai fac analize si asa si voi fi bine apoi... Sau sa nu ma mai duc la doctorita asta? Sa o las in pace? Nu stiu... De fapt cum e si cu doctorii astia, adica in general se uita atent? Se uita cu atentie? Adica si la penis si la orice
Eu zic ca este cum zice doctorita.
Da, se uita atent si ea stie mai bine.
Bine ca esti bine si nu ai contactat ceva.
Incearca si cu Mibazon si Asocilin de la farmacia veterinara.
Sunt pentru ochi la animale, dar functioneaza si la noi.
Sunt bune mai ales pentru locuri sensibile.
Pastrezi si ce ti a recomandat doctorita.
SI albastru de metilen este bun pentru diverse eczeme.
O sa gasesti tu o crema care o sa te ajute.
Chiar nu cred ca trebuie sa te mai stresezi daca doctorita asa ti a spus.
Ai facut analizele necesare si au iesit bine.
Ai incredere in doctorita ca nu este degeaba medic.
Bine ca esti bine.
Cineva de aici a spus ca nu e de la uscare ca si lui mai mereu ii e uscat si nu a avut niciodata roseata si asa din cauza uscarii, dar nu e asa deci? Chiar se poate si daca ti se usuca penisul sa ai roseata si alte cele? Si de ce, totusi?
Si asta poate ca va face si ca sa nu ma mai doara acolo unde e si parul pubian? Acolo cum incepe penisul adica. Sau ce as mai putea face in legatura cu durerea aia?
Poti sa iei un analgezic de la farmacie si sa ai grija sa nu faci miscari fortate in zona aceea.
Incearca sa pui o compresa rece pe zona dureroasa.
Si daca simti ca trebuie sa te vada si un urolog ...pana la urma inca o parere nu strica.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.119.108.166) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro