| FreshhBudddy10 a întrebat:

Se poate slabi 1 kg pe saptamana fara sport, adica doar dieta? sunt baiat am 22 ani 1.80 si 120 kg big grin si as vrea sa slabesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Ce rahat vrei sa faci? Cum vrei sa slabesti daca nu faci sport? Dupa ce ca esti gras, mai esti si o putoare de om...Du-te naibii la o sala de fitness, ceva si apucate de treaba, ca cu dieta o sa ajungi in spital.Da, ai putea slabi 1 kg/sapt daca ai face si sport. Lenesule! Numai pe calculator stai, in loc sa incepi sa-ti faci o viata! Crezi ca fetele o sa se uite la un butoi de 120 de kg? Ai sanse cu pitipoancele doar daca esti bogat.Ce om fara minte. Sti povestea aia. "Povestea unui om lenes", de Ion Creanga? Daca da, atunci sti si ce-a patit lenesul in final, iar tu vei ajunge ca el.Grasule! Puturosule! Om fara viitor!

Ce zici.te-am motivat? Sa sti ca nu sunt singura care iti va vorbi asa.Nu vreau sa te superi, am vrut doar sa te ambitionez.Pana la urma, 120 kg e foarte mult.La 1.80 trebuia sa ai 90 kg. Poti sa te imbolnavesti din cauza asta si nu e bine.Trebuie sa faci si sport, altfel nu ai cum sa reusesti.Stiu ca e greu, dar la inceput o sa scapi mai usor de greutatea in plus pentru ca o sa transpiri foarte mult.
SucceS!

| Sandhya a răspuns:

In primul rand depinde de metabolism iar al tau e dereglat de la mancarea proasta gen fast-food prajeli si arderile tale sunt foarte slabe. Daca te poti abtine de la ele e un prim pas trebuie sa ai un stil de viata sanatos si da cu mancare sanatoasa si fara sport poti slabi in schimb cu sport si mancare proasta nu ai sa reusesti. Nu prea cred ca poti 1 kg pe saptamana dar intr-o luna o sa poti 1-2 kg depinde doar de ambitia ta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Uite așa:
http://i.imgur.com/rcX9Kom.jpg

| FemeiaPisică a răspuns:

Este imposibil, ar trebui să nu mănânci și ai avea foarte multe probleme de sănătate.
Am observat că ai deja câteva răspunsuri răutăcioase, nu așa încurajezi pe cineva.
Trebuie să ai răbdare și să nu neglijezi sănătatea! Ai o greutate destul de mare, dar motivul pentru care vrei să slăbești trebuie să fie acela de a nu îți afecta sănătatea, nu pentru ce crede lumea.
Nu îți recomand dietele, nu sunt bune la nimic. Mănânci sănătos și corect, renunți la fast-food și făinoase.
Îți poți cumpăra multe cutii de Activia, iaurt de băut cu diferite fructe. Sunt foarte delicioase, are aproximativ 198-220 kcal, o cutie la 320 de grame.

| Fatamuntilor a răspuns:

120 kg e destul de mult pentru varsta ta.
Cel mai bine e sa ceri pareea unui nutritionist, dar sa stii ca fara miscare nu prea poti face mare lucru.