anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate trata candida cu plante medicinale dati-mi un sfat cum o pot trata am luat nenumarate tratamente dar fara rezultate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

DA, se poate... insa eu consider ca ai nevoie si de tratament medicamentos... un antifungic... in fine... deci candida se hraneste cu zahar, glucide cum vrei tu sa ii spui... o metoda destul de drastica dar cu efect 100% (l-am incercat pe pielea mea) este sa renunti la zahar in totalitata vreme de cateva luni... eu cu dieta Atkins (pentru ca sa slabesc) am scapat si de candida... daca spui ca ai candida sigur ai simtit seara o pofta nebuna de a manca dulciuri... ei sa stii ca de fapt candida iti cere de mancare... o demonstratie facuta de americani... da google pe net si vei gasi multe studii pe aceasta tema ...acum ce inseamna sa nu mananci nimic zahar : fara dulciur evident, fara sucuri, fara fructe, fara paste fainoase, fara cereale, fara alcool, fara lactate, fara mezeluri (doar salam uscat ), fara nimic ce fermenteaza,. doar legume si carne... e drastic dar cu efect... insa inainte de toate sa vb cu un nutritionist pentru ca o sa ai nevoie de niste vitabine ca substituenti alimentari... apoi picaturile din samburi de gref... de fapt este uleiul scos din samburii de gref... pe stomacul gol dimineata 10 pic in jumatate de pahar de apa rece... daca ai taria sa ti aceasta dieta garantat vei scapa de candida... multa sanatate

7 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Depinde ce tip de candidoza ai, daca este vaginala o poti trata cu bai de uleiuri esentiale de oregano sau menta care au rol de a preveni dezvoltarea candidozei sau spalaturi cu apa argilata timp de 21 zile, cu siguranta va da rezultate.Indicat este sa mergi si la un medic sa vezi ce iti poate recomanda.Sanatate iti doresc.

| Ronin a răspuns:

Da. Se poate trata cu produse naturale.
Daca te intereseaza, anunta-ma.

| dispe a răspuns:

Candida vaginala am tratat-o cu Fasigyn(sau varianta romaneasca) 4 tablete odata luate dupa ce mananci si local, seara, ovule Macmiror(spectru larg). Daca ai si mancarime externa te ungi cu Clotrimazol de 2-3 ori pe zi. Spalaturi intravaginale cu ceai de salvie. Multa sanatate!

| Amelia87 a răspuns:

Si eu ma chinui cu aceasta problema... din plante naturiste am incercat ceai de pelin, dar fara vreun rezultat sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Tratamentele naturiste sunt cu scop profilactic nu tratament vindecător.
Mergi la un medic ginecolog și faci o analiză a secreție vaginale și urmezi tratamentul prescris de doctor. Paralel poți face și un tratament naturist: se găsește la Plafar un elixir pentru igiena intimă, poți să-l folosești cu încredere.
Și eu am urmat un tratament naturist (o altă afecțiune) dar până la urmă tot cel medicamentos s-a dovedit eficace.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://209. 85. 129. 132/search? q=cache:ppydhF1careYJ:...clnk&gl=ro

Lafel de buna este homeopatia, dar cel mai bun este vaccinul de la sp Cantacuzino impotriva candidozei.

| csimion70 a răspuns:

Se poate trata candidoza si prin procedee naturiste VEZI AICI http://www.farmacianaturala.com/......inala.html