Întrebare recomandată | doareustreet a întrebat:

Se poate trata nevroza astenica? Daca da cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Minion97 a răspuns:

Cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, sedative sau tranchilizante minore. Pentru combaterea asteniei se recomandǎ o alimentație echilibratǎ și suplimente de vitamina B - B6, B12. De asemenea, se recomandǎ sportul, sportul ȋn aer liber, odihna. Psihoterapia poate fi un alt tratament utilizat ȋn tratarea neurasteniei.

11 răspunsuri:
| Porcusorul a răspuns:

Se trateaza simptomatic, asa ca cel mai mult conteaza care iti sunt simptomele pentru ca medicul sa stie ce tratament sa-ti dea.

| TheQueen1 a răspuns:

Azi am mancat jumari.

| TheQueen1 a răspuns:

Nu

| trisha88 a răspuns:

Cred ca se poate, cel mai bine intreaba un psiholog, se poate intreba si online pe site-uri de specialitate cum ar fi psihoterapie.net

| RobinAlin31 a răspuns:

Dacă bolnavul recurge la tratament, starea poate fi remisă în câteva luni,... Este o nevroză hiperemotivă (ca și cea astenică), cu imaginație bogată,... uneori tratamentul dă doar rezultate parțiale dacă este început prea târziu.

| CLAU944 a răspuns:

Nu stiu dar ar trebui sa intrebi un doctor. Funda te rog?

| Agame a răspuns:

Ii greu sa dai search pe net?

| emy a răspuns (pentru Agame):

Iar tie iti e asa de greu sa ajuti, daca poti?

| Danutza811 a răspuns:

Pentru combaterea asteniei se recomandǎ o alimentație echilibratǎ și suplimente de vitamina B - B6, B12. De asemenea, se recomandǎ sportul, sportul ȋn aer liber, odihna. Psihoterapia poate fi un alt tratament utilizat ȋn tratarea neurasteniei.

| alexrby2002 a răspuns:

Se trateaza simptomatic

| Singmoreyou a răspuns:

Se lecuieste simtomatic

Întrebări similare