| karina21 a întrebat:

Se poate vindeca diabetul pe baza de stres?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diabetul nu se vindeca din pacate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar nu la noi in tara.

| FearNoEvil a răspuns:

Difera doar modul de declansare, nu si simptomele si tratamentul necesar.

| Amelia87 a răspuns:

Eu nu am auzit de asa ceva. Pe baza de stres cred ca mai degraba se poate agrava.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Diabetul nu e cauzat de stres. Stresul doar te face sa descoperi mai repede un diabet latent pe care oricum il aveai si care s-ar fi exprimat mai devreme sau mai tarziu.
Diabetul nu se vindeca, insa poti sa-ti tii glicemia sub control slabind pana la greutatea ta ideala, facand multa miscare, renuntanad complet la paine, cartofi si dulciuri, inclusiv sucuri si fructe foarte dulci (pere, struguri, smochine).
Dar atentie! daca e vorba despre un copil sau un tanar (pana in 35 de ani), s-ar putea ca regimul sa fie complet ineficient si sa aiba nevoie neaparata de insulina, fiindca la acesti pacienti pancreasul nu secreta deloc insulina si ei nu-si pot regla glicemia indiferent de regimul de viata.

| Psihoterapeutul a răspuns:

Da, de ce nu.Totul depinde de tine si de gndirea ta pozitiva.Indiferent de ce spune majoritatea cu puterea mintii si a sugestiei pozitive poti vindeca chiar si cancerul.

| ciury a răspuns:

Dupa cum stiu eu, diabetul nu se poate vindeca doar trata...si mie imi pare rau pentru ca sunt bolnav de diabet de 6 luni!

| mary_1175 a răspuns:

Din cate stiu eu diabetul nu se vindeca. din pacate sad