| andrei12323 a întrebat:

Se pot contracta iritatii ale pielii(sau boli) din piscinele cu apa sarata? Acum cativa ani dupa o imbaiere intr-o piscina cu apa sarata, mi-au aparut cam dupa 2 saptamani niste iritatii pe diferite zone ale corpului (stiu sigur ca nu sunt muscaturi de purici, tantari sau alergie). Acum 2-3 saptamani am facut acelasi lucru, mi-au aparut din nou.Se poate sa am pielea mai sensibila? Nu stiu ce ar putea fi, dar in orice caz si in trecut au disparut singure iritatiile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Iritațiile au foarte multe cauze,dar în mod cert ai o piele mai sensibilă. Dacă tot au apărut și tot ele au dispărut, îți recomand să mergi la dermatolog, îți poate răspunde cel mai bine la întrebare. Nu te juca cu sănătatea, mergi și asigură-te ce ai, poate cu o cremă sau un tratament iritațiile vor înceta să apară.
Ai grijă de tine.

| express11 a răspuns:

Normal nu, si 2 saptamani este cam mult ca sa-ti apara de la apa sarata.probabil ai pielea mai sensibila.