anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se pot face analize la sânge în timpul ciclului? Medicul ginecolog mi-a dat sa fac un set de analize si a spus sa îl fac in ziua a 2 a ciclului. Am inteles eu gresit? Oare se referea la a doua zi după terminarea ciclului?
P.s Din cate am inteles sunt niste analize pentru tiroidă, testosterosn, plus multe altele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, se pot face analize in timpul menstruatiei. Analizele hormonale se fac in zilele 2-4 ale ciclului, deci in timpul menstruatiei.
Menstruatia este sangerarea, ciclul este perioada care incepe in prima zi a unei angerari si se termina in ultima zi inaintea urmatoarei sangerari. Ziua a doua a ciclului cade in timpul menstruatiei

2 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Da, se pot face. Cum ţi s-a spus mai sus, probabil e vorba de a doua 2 zi de menstruatie pentru că e posibil să difere analizele faţă de zilele obişnuite.

| mastadont a răspuns:

Nu. Eu cred că se referea la a doua zi a ciclului menstrual pentru că nivelul de hormoni este diferit în timpul acestuia și se poate vedea ce este în neregulă, de ce nu vine regulat etc.