| Aldutssss31 a întrebat:

Se pricepe cineva, daca ai probleme cu inima ai voie sa faci sala? nu vreau sa mai pierd timpul la doctor sa intreb. Fara alergat sau exercitii foarte grele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Motisor a răspuns:

Bineînțeles, chiar est indicat, cu cat stai mai mult cu atat se depune grasime deci prin urmare se înrăutățește starea inimii, dar ai foarte mare grija ce exerciții faci, interesează-te foarte bine.

| mgtow a răspuns:

Suna si intreaba un profesionist ce poti face si daca poti face ceva la gym

| Irinelp a răspuns:

Salut, mai bine mergi la medic altfel riști să înrăutățești starea inimi și să ai probleme mai mari mai târziu, cu inima nu este de joacă, și eu am avut probleme anul trecut și am fost operat de ritm cardiac căci bătea inima mult prea repede.

| RAY a răspuns:

Urmezi tratamentul și faci periodic analizele de sânge și ecocardiac, la culturismul faci pauza între seri 10 minute, cardio nu bagi rapid și gradual cu pauze între, dacă simți ameteala, durere în piept te oprești, vezi de anspecter cardio

| Catrice a răspuns:

Depinde de problema. La unele e recomandat, la unele nu, la unele știu eu ceva minim o data ie săptămână.

| siriusblack98 a răspuns:

Da, ai voie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde ce probleme ai cu inima, ce înțelegi dta prin aceasta.