| Dominicc a întrebat:

Se pricepe cineva?

voi aveti dinti imbracati?
stiti la ce ma refer nu?
eu am 2. de vreo 9 luni ia; m imbracati si azi cand sa manank o felie de paine moale ma trezi cu ei jos.

se miscau de un timp dar nu semnificativ.

am zis ca amine sa ma duc la dentist sa ii lipeasca inapoi.
inca mai am suporturile alea(dintii vechi polizati, dar sunt mici)
mi pusei inapoi vadca nu ma deranjaza asa dar daca mananc iar ceva...

ce ziceti? doare cand ti lipeste iaR?

cred ca nu ia lipit bine prima data sau m; a intart mancare pe lg ei.
cine stie.

vreau raspunsuri serioae. fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dentist.ro a răspuns:

Am inteles. Raspunsul clar, pe langa faptul ca trebuie sa mergi la dentist urgent, este ca nu te doare daca iti face anestezie locala. Este dreptul tau sa ceri acest lucru si obligatia medicului dentist sa iti faca la cerere happy Mult succes!

5 răspunsuri:
| Dentist.ro a răspuns:

Buna :) Te referi la fatete ceramice? Sau de care ai? Intreb ca sa iti pot da un raspuns corect si detaliat :) http://www.dentist.ro/fatetele-ceramice---zambetul-mult-visat

| Dentist.ro a răspuns:

Ai dreptate @margareta happy Raspunsul potrivit si obligatoriu la orice intrebare de acest gen este "mergi la dentist!". Eu incercam sa aflu cum ar imbracati dintii ca sa ii explic ce se poate intampla happy Dar da, Anonim, ascult-o pe Margareta happy Fuguta la Dentist!

| Dominicc explică:

Nu stiu ce ex sa va dau. am ceva de genu
http://images.google.ro/......tp?/imgres
si vin peste cei vechi. si se lipesc cu un ghips special.

sunt de porrtelan.

| perla a răspuns:

Vezi un dentist mai bine!

| DeMi CeA Cu InImIoArE a răspuns:

Scrii cam departat domn'soara! eu de unde sa inteleg ce vb u acolo?!?! u nu gandesti cand vb?laughingrolling on the floor