| mitroaxxl a întrebat:

Servus TPU. vreau si eu un antrenament la sala care sa cuprinda 2 grupe minim pe zi... ziceti-mi unul corect si primiti fupundapa. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Minim? vrei sa spui maxim, daca faci 3 grupe intr-o zi e clar ca le faci prost ( adica stai peste 1 ora, si o sa-ti afecteze destul de grav progresul ).

Recomand :

luni - piept
marti - spate
miercuri - picioare
joi - umeri + trapez + abdomen
vineri - brate

Si ca fapt divers, program de 4 zile, cu care eu am obtinut rezultate bune :

luni -> piept + umeri
marti -> spate
joi -> picioare
vineri -> brate + abdomen

| silviu08 a răspuns (pentru Cosmin86):

Avand in vedere ca e incepator, eu zic ca e mult prea devreme sa faca un 5 day split( nici macar un 4 day split).
Eu te sfatuiesc sa-ti antrenezi tot corpul de 3 ori pe saptamana in zile neconsecutive.

| Cosmin86 a răspuns (pentru silviu08):

La cum vrea sa se antreneze daca ii recomand 3 / saptamana o sa stea 2 ore la antrenament. Dar da, 3 zile e cel mai recomandat la inceput.

| mitroaxxl explică:

Eu fac de 6 ori pe saptamana, exceptie face duminica cand e inchis la sala ca daca nu m-as duce si duminica... si fac cate 2 grupe pe zi ce spune-ti e bun antrenamentul asta /

| silviu08 a răspuns (pentru mitroaxxl):

Bine omul, dar spune exact cum iti imparti grupele de muschi, ce exercitii faci pentru fiecare grupa, cate seturi etc. ca sa stim ce sa te sfatuim.