| Nustiu54 a întrebat:

Sfaturi pentru a creste masa corporala? Am 1, 78 m înălțime și doar 56 kg ( știu ca e foarte puțin, însă sunt perfect sănătos, mereu am fost foarte slab). Ideea este ca vreau sa fac o schimbare la corpul meu, poate sa fac chiar și niște muschi. Exista posibilitatea de a face sala și acasă? ( dacă da, puteți sa îmi exemple de cum as putea improviza niște greutăți ceva?)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dacă vrei sa lucrezi acasă, cel mai simplu e sa folosești propria greutate: flotări, abdomene, genuflexiuni, ridicări la bară.
Îți poți cumpăra o bară pe care o montezi între grinzi.
Mai sunt benzi elastice pentru întinderi.
În loc de gantere poți folosi sticle cu apă.
Nu investi mult în echipamente, ia-ți doar 1-2 chestii pentru inceput
Cel mai important e să-ți creezi o rutină: când și cât să exersezi, ce exerciții faci. Apoi îți dai seama ce ai nevoie.

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce vârstă ai?
Cel mai bine consulta un medic nutriționist.
Te va trimite să-ți faci niste analize medicale daca e cazul.

| Cipi1212 a răspuns:

Poți face exerciții fizice acasă.

| Bogdan1o a răspuns:

De improvizat se poate, poate ști le umplute cu apa, poate chiar ceva material mai greu, nisip, ciment, folosești preturi de plastic de 5 l, de 10, incepe cu mai puțin și le îngreunezi in timp. Poți căuta pe YouTube, ai șanse mari să găsești. Le poți lega de o bara de lemn sau ceva sa faci haltera. Imaginația ți e limita?