| AvalohAlyn a întrebat:

Si-a facut la cineva efectul Sedatif PC? Ma gandeam sa il iau si eu pentru starile de emotivitate crescuta,nesiguranta, iritabilitate ..Credeti ca m-ar putea ajuta? A mai incercat cineva acest Sedatif pc? V-ati simtit mai bine cu el? Vreau raspunsuri sincere ca e vorba de sanatate.
happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Nu la toata lumea isi are efectul. La mine de exemplu, ma baloneaza si ma face sa ma simt 'gazat' plus ca daca iau seara, dimineata ma trezesc cu dureri in zona cefei si a stomacului. In rest nu m-a ajutat pe mine la nimic. Nu mai iau

| K0sti a răspuns:

Bagati pastile in voi fratilor de la varsta asta ca e bine!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Este bun, din cate stiu.o prietena de-a mea foloseste pentru ca este anxioasa.Este bun in sensul ca isi face efectul, dar nu stiu daca este un produs naturist sau nu.sa nu aiba contraindicatii.

| AvalohAlyn explică (pentru SergiuBoss11):

Multumesc.Pe prospectul care l-am vazut pe net scrie ca nu exista niciun fel de contraindicatii sau reactii adverse.Asta m-a atras.happy mersi

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Totusi,puterea mintii e mai mare decat puterea pastilelor.